21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Leírás


NYELVVIZSGA FELKÉSZÍTŐ & BUSINESS ENGLISH KOMMUNIKÁCIÓS TRÉNING

- coaching stílusú megoldásközpontú módszerrel

“It always seems impossible until its done.” – Nelson Mandela 


Heti 2 alkalommal nyelvvizsgáztató nyelvi coach és nyelvvizsgáztató trénerek vezetésével 5 hetes üzleti angol tanfolyam indul. 

Az intenzív tanfolyam az életre és a nyelvvizsgára egyaránt felkészít. A kurzus során olyan gyakorlati és egyben nyelvvizsga témákat érintünk, mint a tanulmányok, állásinterjú, munka világa, gazdasági alapfogalmak, turizmus, utazás, kommunikáció, hivatalos email és levél írás stb. Emellett a középfokúszintű hivatalos műfajokra jellemző nyelvtani és stilisztikai eszközökkel is gyakorlatias technikákon keresztül megismerkednek a hallgatók.  

Miért ajánljuk az LCCI nyelvvizsgát? 

Az LCCI EB a Londoni Kereskedelmi és Iparkamara Vizsgáztatói Testülete 1887. óta működő szervezet, mely vezető szerepet játszik a világon az angol üzleti szaknyelvi vizsgák bizonyítványainak odaítélésében. A Testület a világ 125 országában, több ezer vizsgahellyel működik. Nyelvvizsga bizonyítványait nemzetközileg is elismerik, és Magyarországon is akkreditált nyelvvizsga. Az egyetlen olyan akkreditált üzleti nyelvvizsga hazánkban (tehát minden magyar intézményben és munkahelyen kötelesek elfogadni), amely egyben nemzetközi színtéren is elismert, és árban sem drágább a magyar fejlesztésű nyelvvizsgáknál.

Az LCCI nyelvvizsga további előnye az, hogy a többi üzleti nyelvvizsgával szemben kevésbé szükséges a részletekbe menő gazdasági szókincs elsajátítása a sikerhez, nem kell mély, közgazdasági jellegű témákra számítani. Ehelyett gyakorlati jellegű, általános üzleti és munkahelyi szókincset igényel.

És végül azt is az előnyei között kell megemlítenünk, hogy az írásbeli rész sem nyelvtani tesztet, sem bonyolult szövegértési feladatot nem tartalmaz, mindössze háromféle üzleti műfajban kell fogalmazást írni, amelyekre elegendő idő van, és kétnyelvű szótár használata is megengedett.

A tanfolyam a következő nyelvvizsgáig tart, melynek időpontja: 2017. 11. 11. 

(A tréning során segítséget nyújtunk az LCCI nyelvvizsga jelentkezés és ügyintézés teljes lebonyolításban.)

Hogyan és mire készít fel a tanfolyam?

A kis létszámmal induló nyelvvizsga-felkészítő tanfolyamnak kettős célja van:

- teljes körű írásbeli és szóbeli felkészítés az LCCI üzleti nyelvvizsgára -  B2 ( középfok, LCCI- Level 2)

- felkészítés a gyakorlati üzleti szituációkban történő magabiztos angol nyelvhasználatra

A tanfolyam hatékonyságát egy modern, megoldásközpontú és motiváló nyelvtanítási módszer segíti elő: a coaching stílusú nyelvtanítás. Ennek eredményeként a hallgatók folyamatosan részt vesznek a témák kifejtésében, beszéd- és kommunikáció készségük gyorsan fejlődik, és az otthoni tanulásukat is nagyobb lelkesedéssel és több motivációval végzik, mint a klasszikus stílusú tanórák esetén. 

A tanfolyam során a hallgatók megismerkednek az írásbeli nyelvvizsga feladatok műfajaival és azok jellegzetességeivel, a szóbeli tételekkel, melyekhez vizsga-specifikus részletesen kidolgozott tételeket is biztosítunk. Emellett azonban mindennapi üzleti élethez szükséges kommunikációs helyzetekre is hatékonyan felkészülnek. 

Módszerünk hatékonyságát több éves kipróbált gyakorlat és sok-sok sikeres közép- és felsőfokú nyelvvizsga bizonyítja. a tanuláson kívül hangsúlyt helyezünk a stressz oldására a nyelvi önbizalom erősítésére is.

Mikor indul? Milyen hosszú? Mennyibe kerül?

A nyelvvizsga-felkészítő tanfolyam belvárosi helyszínen kerül megrendezésre. 

A tanfolyam óraszáma: 40 óra -10 alkalom 

Intenzitás: heti 2×4 óra/5 hét

Időpont: 17.00- 20.10 

Napok: hétfő-csütörtök

Tanfolyam indulás: 2017. október 5.

Tanfolyami díj:

Early bird: 89.000 Ft + Áfa (szeptember 22-ig)

Normál: 95.000 Ft + Áfa

A tanfolyami díj tartalmazza a kidolgozott szóbeli tételeket ill. egyéb kiegészítő tananyagot, ill egy egyéni coaching konzultációt. 

Kik lesznek az oktatók? 

A tanfolyamvezetők tapasztalt, diplomás nyelvtanárok:

Zay Melinda kvalifikált nyelvi coach, certified LCCI FTBE Business English Trainer,  LCCI nyelvvizsgáztató

Juhász Csilla nyelvvizsgáztató, LCCI, EURO, LanguageCert nyelvvizsgáztató, nyelvvizsgaszakértő.

A tanfolyamon való részvételhez középfokú vagy ahhoz közelítő szintű nyelvtani alapok szükségesek. (Az üzleti szókincs és egyéb vizsgakompetenciák fejlesztéséről a tanfolyamon gondoskodni fogunk.)

BONUS

A tanfolyam minden résztvevőjének egyéni, személyre szabott nyelvi coaching / próbanyelvvizsga lehetőséget biztosítunk, amely a nyelvvizsga idejéig felhasználható. 

További információért keress minket bizalommal! 

“Nothing is impossible, the word itself says ’I’m possible‘ !”

- Audrey Hepburn  

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.