21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Stresszkezelési tréning

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Üzleti Képzések
  2. Vezetéstechnikai Tréning
  3. Kommunikációs Képzés

A túlzott és folyamatos stressz kiégést, fáradékonyságot okozhat. Bizonyos fokú stresszre szükség van, ez ugyanis inspirál, motivál, tevékenyebbé tesz. A tréning programjának és a gyakorlati feladatok kidolgozásakor a neurobiológia legfrissebb kutatásait vettük alapul, mellyel célunk, hogy a résztvevők olyan élményekkel térjenek haza, melyeket azonnal alkalmazni tudnak mindennapjaikban.

Stresszkezelési tréning

Leírás


A túlzott és folyamatos stressz kiégést, fáradékonyságot okozhat. Bizonyos fokú stresszre szükség van, ez ugyanis inspirál, motivál, tevékenyebbé tesz. Ha azonban folyamatosan túl nagy nyomás nehezedik az emberre, az inkább árt, mint használ: hatékonysága csökken, egyre több hibát vét, ingerlékennyé és fáradékonnyá válik.

Cégvezetőként nem csupán saját oldalról, hanem a kollégák oldaláról is biztosítanunk kell olyan stressz csökkentésére alkalmas megoldásokat, amelyek a vállalkozás teljesítményének érdekében is szükségesek. A hatékony stresszkezelés a konfliktuskezelés alapja is, mert csak abban az esetben leszünk képesek alkalmazni az asszertív kommunikációs technikákat vagy személyiségpszichológiai ismeretünket, ha higgadtan és objektívan tudunk megoldani bizonyos helyzeteket.

A tréning programjának és a gyakorlati feladatok kidolgozásakor a neurobiológia legfrissebb kutatásait vettük alapul, mellyel célunk, hogy a résztvevők olyan élményekkel térjenek haza, melyeket azonnal alkalmazni tudnak mindennapjaikban.

A gyakorlatokon túl arra is lehetősége nyílik a résztvevőknek, hogy megvizsgálják saját stresszélményüket. Milyen konkrét helyzetet értékelnek stresszesnek, és milyen fizikai és lelki reakcióik vannak. Tudatosságuk növelésével így hamarabb veszik észre saját stresszreakciójukat, és a megtanult technikákat alkalmazva feldolgozhatják a helyzetet.

Az alapkurzusunk javasolt időtartama 1 nap, ami az Ön igényei szerint tovább alakítható. A résztvevőket utánkövető coachinggal támogatjuk abban, hogy a tréningen tanultak beépüljenek mindennapi életükbe.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.