21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Stresszmentesítő vezetői eszközök tréning

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Üzleti Képzések
  2. Vállalkozói Szellem
  3. Kommunikációs Képzés
  4. Vezetéstechnikai Tréning
  5. Stratégia Alkotás
  6. Saját Vállalkozás
  7. Emberi Erőforrás
  8. Önfejlesztés
  9. Vezetőkészség
  10. Kontrollálási Technikák

Hogyan kerülheted el a stresszt és a túlhajszoltságot a cégvezetésben? Hogyan kontrollálhatod jobban a céget és a munkatársakat?

Stresszmentesítő vezetői eszközök tréning

Leírás


Hogyan kerülheted el a túlhajszoltságot?

Lehet, hogy Te is állandó napi problémákkal küzdesz és azt kívánod, hogy bárcsak jobbra fordulnának a dolgok és lenne kiút a mókuskerékből…

Téged is kínoz a folyamatos időhiány és a túlterheltség?

Örülnél, ha a munkatársak egy idő után nem eresztenének le, hanem továbbra is eredményesek, motiváltak és hatékonyak maradnának?

Gondot és idegeskedést okoz, hogy a munkatársak képtelenek a határidőket betartani?

Nem jut időd a cég jövőjével foglalkozni, mert a mindennapos feladatok az összes energiádat felemésztik?

Téged is zavar, hogy a cégen belül nincs meg a megfelelő információ áramlás?

Szeretnéd, ha munkatársaid képesek lennének a folyamatos jelenléted nélkül, önállóan dolgozni?

Azt kívánod, hogy a kollégáid együttműködőek legyenek veled és nem kellene rengeteg energiát belefektetned, hogy másokat hatékony munkára bírj?

Összeszorul a gyomrod, amikor megcsörren a telefonod és legszívesebben fel sem vennéd?

Szeretnéd biztosítani a céged folyamatos növekedését, de egyben félsz is tőle, hiszen már most túlterhelt vagy?

Valóban szeretnél megszabadulni az állandó időhiánytól?

Gondoltál már arra, hogy egyszer és mindenkorra megoldást találj ezekre a problémákra?

Tudnod kell, hogy léteznek olyan stresszmentesítő vezetői eszközök, amelyeket világszerte több millióan használnak rendkívül jó eredményekkel.

Ezek nélkül az eszközök nélkül a cégvezetés csupa kín és keserv, tele stressz helyzetekkel, gyomorgörcscsel, idegeskedéssel és legfőképpen időhiánnyal.

Legyél még profibb a menedzselésben

Lényegében a STRESSZMENTESÍTŐ ESZKÖZÖK olyan eszközök, melyek létfontosságúak ahhoz, hogy a céged hosszútávon fennmaradjon, növekedjen és fejlődjön.

Itt az ideje, hogy megismerd azokat a vezetői eszközöket, amik segíteni fognak levenni rólad a terheket és megoldhatják a problémáidat. Szánj egy fél napot a képzésünkre, hogy utána több időd lehessen és nyugodtabb, problémamentesebb életet élhess!


Miben fog segíteni a szeminárium?

Abban, hogy többé ne foglaljanak le teljesen az apró-cseprő teendők, és hogy visszanyerhesd az elveszett energiádat…

Végre kényelmesen hátradőlhetsz és azzal foglalkozhatsz, amit szeretsz csinálni. Nem kell többet időhiánnyal küszködnöd és állandó napi problémákat megoldanod. Ha így teszel, az elveszett energiádat is visszanyerheted. Az előadáson olyan eszközöket adunk a kezedbe, amelyek alkalmazásával képes leszel megfelelően delegálni a feladatokat a munkatársak felé. Nem lesz mellébeszélés, gyakorlatias tudást kapsz, amelyeket azonnal tudsz majd használni.

Miről lesz szó a szemináriumon?

A fenntartható növekedés elérése

Ha nem tudod fenntartani a növekedést, akkor nincs kellően megszervezve a céged. Megismerkedsz a szervezés alap eszközeivel, melyek használatával csökkentheted a túlterheltséget és zöld utat adhatsz a folyamatos növekedésnek.

Hatékonyságod megsokszorozása

Átvesszük, hogy mi a hatékonyság legnagyobb ellensége, ami egy motiválatlan vegetálásba taszíthatja a munkatársakat és megtanítjuk hogyan győzheted le. Ha úgy érzed, hogy semmi időd nem marad a cég jövőjét alakító fontos feladatokra, mert elárasztanak a mindennapos tennivalók, akkor ez a rész nagy segítség lesz számodra! Többé nem kell majd magad előtt görgetned azokat a feladatokat, amikre nem maradt időd és az ötleteket, amiket nem tudtál még megvalósítani.

A motivált, önálló és hatékony munkatársak titka

Ha sok fejfájást okoz, hogy embereid nem tudnak a segítséged nélkül dolgozni, vagy csak egyszerűen lassúak és nem hatékonyak, akkor ezt izgalmasnak fogod találni. Átvesszük a fő összetevőket, amivel a munkatársaid motivációs szintjére azonnal képes leszel hatni, illetve azokat az eszközöket, amelyekkel a munkatársak képesek lesznek az önálló és hatékony munkavégzésre.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.