21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

SHL TRÉNING AKADÉMIA NYÍLT NAP - HR vezető, mint Coach, avagy a káosz-tompító funkció fontossága a megváltozott világunkban

Helyszín: , Ingyenes jegy elérhető.
 1. Üzleti Képzések
 2. Kommunikációs Képzés
 3. Vezetéstechnikai Tréning
 4. Projektvezetés
 5. Emberi Erőforrás
 6. Networking
 7. Önfejlesztés
 8. Személyiség Fejlesztés
 9. Produktivitás
 10. Vezetőkészség
 11. Karrier Fejlesztés
 12. Boldogság
 13. Kreativitás Fejlesztés
 14. Kontrollálási Technikák
 15. Önértékelés
 16. Stresszkezelés
 17. Memória & Tanulási Készségek
 18. Motiváció
 19. Marketing
 20. Márkaépítés
 21. Ügyfélkapcsolat Kezelés
 22. Vizsgafelkészítés
 23. Teszt Kitöltő Készség

Számos tragédiát éltem át az életem során, ezeknek legalább a fele ténylegesen megtörtént” -mondta Mark Twain. HR vezetőként az egyik legfontosabb feladatunk napjainkban az, hogy krízishelyzetekben is a lehető leghatékonyabb segítséget tudjuk nyújtani a felsővezetőknek és kollégáinknak, illetve ne engedjük eluralkodni a káoszt, vagy épp a pánikot. Az ilyen helyzetek sokszor gátolják a működésünket és lassítják a probléma megoldási folyamatot. Elképzelhető, hogy sokszor csak a hiedelmeink gátolnak bennünket a megfelelő cselekvésben? A nehéz helyzeteket nem könnyű beazonosítani, elkerülni szinte lehetetlen, ezért azon kell dolgoznunk, hogy minél könnyebben tudjunk megbirkózni ezekkel a szituációkkal.

SHL TRÉNING AKADÉMIA NYÍLT NAP - HR vezető, mint Coach, avagy a káosz-tompító funkció fontossága a megváltozott világunkban

Leírás


„Számos tragédiát éltem át az életem során, ezeknek legalább a fele ténylegesen megtörtént” -mondta Mark Twain. HR vezetőként az egyik legfontosabb feladatunk napjainkban az, hogy krízishelyzetekben is a lehető leghatékonyabb segítséget tudjuk nyújtani a felsővezetőknek és kollégáinknak, illetve ne engedjük eluralkodni a káoszt, vagy épp a pánikot. Az ilyen helyzetek sokszor gátolják a működésünket és lassítják a probléma megoldási folyamatot. Elképzelhető, hogy sokszor csak a hiedelmeink gátolnak bennünket a megfelelő cselekvésben? A nehéz helyzeteket nem könnyű beazonosítani, elkerülni szinte lehetetlen, ezért azon kell dolgoznunk, hogy minél könnyebben tudjunk megbirkózni ezekkel a szituációkkal.

Az elmúlt időszakban a HR szerepek jelentős átalakuláson mentek át mindamellett, hogy a munkaerőpiaci helyzet is gyökeresen átalakult.

A HR szakma épp a fénykorát éli, a HR-es funkció új értelmezést nyert, elismertsége, fontossága, időről-időre nő. Ez a helyzet azonban újabb elvárásokat támaszt a HR-esek felé. Időnként egyszerre kell Hamupipőkének, Szupermennek és Teréz anyának lenni, mindamellett pedig a napi tűzoltási feladatokat is el kell végezni. 

Hogyan lehet a legjobb megoldásokat megtalálni úgy, hogy még élvezzük is a munkánkat és ne betegedjünk bele, vagy égjünk ki? 

Te is akarsz beszélni róla?

ELŐADÓ

Győrffy Viktória vagyok, 1997 óta dolgozom HR területen. Kezdetben személyzeti tanácsadóként tevékenykedtem, majd pár év után átmentem a vállalati oldalra. Több mint tíz éve dolgozom a jelenlegi munkahelyem, a székesfehérvári Sapa Profiles Kft-nél, jelenleg HR igazgatói beosztásban. Személyügyi végzettségemen túl andragógus is vagyok, és mivel nagyon szeretek emberekkel és szervezetfejlesztéssel foglalkozni, ezért elvégeztem egy coach képzést is. Azóta tagja vagyok a Coachok Szakmai Szövetségének is. Szenvedélyem a családom, az önfejlesztés és a válsághelyzetek kezelése. 

AJÁNLJUK 

HR szakembereknek, akik önállóan, saját elképzeléseik szerint, vállalaton belül szeretnék megoldani a kiválasztással és fejlesztéssel kapcsolatos feladatokat. 

KÖTETLEN BESZÉLGETÉS 

Mi, házigazdák szívesen adunk ötleteket azzal kapcsolatban, hogyan segíthetik HR-es kollégáink a vezetők munkáját: 

 • Az előadást követően személyesen is kérdezhet az SHL Akadémia trénereitől. 
 • Megismerheti hasonló HR szakemberek tapasztalatait élőben is kipróbálhatja az SHL online kérdőíveit, tesztjeit.
 • Kedvére válogathat megannyi érdekes szakmai anyag közül.

A beszélgetéshez finom limonádéval, kávéval, teával és sütivel igyekszünk még jobb hangulatot teremteni.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.