21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Értékelő-Fejlesztő Központ (AC/DC)

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Üzleti Képzések
  2. Emberi Erőforrás

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az Értékelő-Fejlesztő Központok kialakításának, szervezésének és irányításának a módszertanát és gyakorlatát.

Értékelő-Fejlesztő Központ (AC/DC)

Leírás


Kinek?

A képzés célja, hogy a résztvevők megismerjék az Értékelő-Fejlesztő Központok kialakításának, szervezésének és irányításának a módszertanát és gyakorlatát. Ezért olyan személyügyi szakembereknek ajánljuk, akik be szeretnék építeni vállalatuk kiválasztási és karriertervezési rendszerébe az ÉFK módszeregyüttesét, és önállóan, hosszú távon szeretnék alkalmazni ezeket a módszereket. Ajánljuk továbbá a személyügy területén dolgozó konzultánsoknak is, akik ezzel is szélesíteni szeretnék szolgáltatásaikat.

Mit?

A képzés során a résztvevők megismerkednek a kompetenciamodellek tervezésével, a csoportos, iratrendező, elemző-előadó, ténykereső, szerepjátszó gyakorlattípusokkal, azok értékelésével, megtanulják miként kell felkészíteni a vállalati belső értékelőket, kompetencia-mátrixot és időbeosztást készítenek. A résztvevők a gyakorlatokat ki is próbálják, ily módon belülről tapasztalják meg a feladatok jellegét.

Hogyan?

Az Értékelő-Fejlesztő Központ a vezetők kiválasztásának és karriertervezésének legmodernebb és legmegbízhatóbb módszere. Megfelelően alkalmazva sokat segít annak eldöntésében, mely (külső vagy belső) jelöltekből lesznek a legalkalmasabb vezetők, illetve a jelölteknek milyen további képzésre és fejlesztésre van szükségük ahhoz, hogy a lehető leghatékonyabban lássák el feladataikat. Az SHL Hungary Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik az Értékelő-Fejlesztő Központok tervezése és lebonyolítása területén. Több hazai nagyvállalatnak segített kialakítani önálló ÉFK rendszerét, de számos azonnal használható, kész gyakorlattal is rendelkezik.

A képzés - bár elméleti kitekintést is tartalmaz - elsősorban gyakorlati kérdésekre koncentrál. A képzés anyaga jórészt az SHL gyakorlataira épül, ugyanakkor célunk, hogy a résztvevők - a tanulás alapján - képesek legyenek saját gyakorlatokat is készíteni. Igyekszünk a résztvevők egyedi igényeit is figyelembe venni, és lehetőségeink szerint a képzés "sztenderd" tematikáját eszerint módosítani. (Igény szerint tartunk speciális, a vállalati elképzeléseken alapuló, kihelyezett tanfolyamokat is.) A képzést az SHL tapasztalt konzultánsai tartják.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.