21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Esküvőszervező tanfolyam (képzés)

Helyszín: , Jegyek 40,005 Ft -tól.
  1. Üzleti Képzések
  2. Egyéb

Esküvőszervező képzés 120 órában (3 szintben) – Alapozó csoport – tervezett indulása 2017.09.10.

Esküvőszervező tanfolyam (képzés)

Leírás


Az esküvőszervező tanfolyam  – Alapozó csoport – tervezett újabb indulása: 2017.09.10. vasárnap, 9 óra

Az esküvőszervezés egy nagyon sokrétű szakma, melyben mindenki kiélheti szervezőkészségét, kreativitását, az ifjú pár igényei alapján. Nincs is annál szebb, mint amikor az esküvő napján a boldog ifjú páron látjuk, mennyire elégedettek munkánkkal, és mi is tudjuk, hogy valóban a lehető legjobban dolgoztunk! 

Egy profi esküvőszervezőnek ismernie kell az esküvővel kapcsolatos szokásokat, hagyományokat, és ami talán a legfontosabb…a legkülönfélébb szolgáltatókat.

Egy jó esküvőszervező mindenhez ért egy kicsit (modern polihisztor), amit ajánl:

ismernie kell a legújabb menyasszonyi ruha- és virágdivatot, a legfrissebb kontystílusokat/hajfonásokat, valóban ismeri a virágokat, amikről beszél, tudja milyen formátumban és vágási technikákkal lehet filmet rendelni, illetve a fotókidolgozáshoz is konyít valamit. Ismeri a járműbérlési lehetőségeket, tájékozott a cukrászati termékekkel kapcsolatosan, a nyomdászati lehetőségekkel, ötletei vannak a köszönő ajándékokra, kapcsolatai vannak zenészekkel, Dj-kel stb. stb. stb.

Képzésünk tematikáit úgy állítottuk össze, hogy tekintettel legyünk minden olyan dologra, ami az esküvőszervezés világán belül felmerülhet.

Igyekeztünk olyan megoldást találni, melyben minden hallgatónak lehetősége nyílik igény szerint az elméleti oktatáson kívül, gyakorlati oktatásban is részt vennie, emellett pedig online tananyagainkkal (e-learning), segítünk mindenkit, hogy fel tudjanak készülni a vizsgá(k)ra.

A vizsgák nem kötelezőek, a vizsga vagy vizsgák teljesítése esetében a Hallgató Tanúsítványt és Részvételi igazolást kap, vizsga hiányában csak részvételi igazolást! Ha egy Hallgató úgy dönt, hogy mindhárom szintet szeretné teljesíteni, akkor elegendő a képzés végén a záróvizsgát teljesítenie!

Alapozó csoport vizsgája: szóbeli vizsga

Haladó csoport vizsgája: írásbeli vizsga (gyakorlati – esküvői forgatókönyv készítés) 

Profi csoport vizsgája: szóbeli, írásbeli és gyakorlati vizsga

A képzés összesen 120 órából áll. (3 szint, 90 óra elmélet és 30 óra gyakorlat) Vasárnaponként 09:00-16:00 (8x45 perc és 60 perc szünet elosztva)

Az – Alapozó csoport – tervezett újabb indulása: 2017.09.10. vasárnap, 9 óra

A képzés ára (alapozó szint 40 óra) : 40.000 Ft

Képzés helyszíne: Budapest, Astória, Károly krt. 3/a.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.