21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Rólunk

Szeretjük a közhelyeket, de van egy abszolút kedvencünk.

Mindjárt el is mondjuk, mi az. „Adj nekik halat és jól laknak egy napig. Tanítsd meg őket halászni és jól laknak egy egész életre!” Ez is kiváló, de nem az. Jó pap holtáig tanul. Szintén remek, szintén nem az. A mi kedvencünk, hogy a közhelyek azért közhelyek, mert igazak. Így minden eddig említett szóval elcsépeltségük ellenére mélyen egyetértünk.

…és ha már lúd, legyen kövér, jöjjön még egy. A tudás az, amit senki nem vehet el tőled. Számtalanszor hallottuk már, és minél többször annál jobban idegesített. Főleg, hogy minden egyes alkalommal újra és újra felfedeztük az igazságot benne.

Ez az egyetlen egyetemes értékünk, amit nem mérünk.

Nem mérünk, mert nincs miért. Önmagában van értéke, és pontosan tudjuk, hogy mekkora. Az iskolában megszerzett tudás jó. Segít közös nevezőre hozni az embereket, rálátást ad a világra, tájékozottá és magabiztosabbá tesz. Azonban nem elég. Kinek is lenne elég, hogy tudja pontosan ugyan azt, mint mindenki más. Évekig ugyan azzal az általános tudással gazdagítanak, mellyel szüleinket és nagyszüleinket. Ezzel meg is van a kulcsszó: általános.

Mi abban hiszünk, hogy az általános kevés. Különbözőek vagyunk és ezt a saját érdekünk kihasználni. Mi tudjuk, hogy miben vagyunk jók, hogy mi az, amiben jók lehetnénk, miben lehetnénk még jobbak és esetleg mi az, amiben fejlődnünk kéne.

És hiszünk még valamiben.

Abban, hogy olyan korban élünk, amiben ha hiszünk valamiben, az nem lehetetlen, csak tenni kell érte. Ezért mi tettünk érte és létrehoztuk a Trening24.hu-t, hogy mindenki tehessen azért, amiben ő hisz. Mert mindenkinek joga van, abban jó lenni, amiben szeretne, és ehhez a tanuláson át vezet az út. Elétek tárjuk a fejlődés, változtatás és változás lehetőségeit, a ti dolgotok, hogy éljetek vele. Úgy alkottuk meg a rendszert, hogy az érdeklődők és a trénerek találkozásából mindenki profitáljon, mert hiszünk benne, hogy ez lehetséges. Szabd személyre a tudásod, jelentsd te a különbséget és tegyél azért, amiben hiszel: magadért.

Így elmondhatjuk, hogy olyat adunk, amit nem vehet el tőletek senki.

Megadjuk a lehetőséget, hogy örökké tanuljatok és megtanítunk halászni. Mondtuk, hogy szeretjük a közhelyeket, de hát nem hiába, mind igaz….

Kosár
Kosár Elem törölve.