21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Tudd meg, mire születtél!

Helyszín: , Jegyek 17,899 Ft -tól.
  1. Önfejlesztés
  2. Személyiség Fejlesztés

Tudományosan igazolt, speciálisan összeállított, komplex személyiségtesztekkel és átfogó gyakorlatok segítségével, konkrétan mondom meg neked, hogy melyik foglalkozások illenek Hozzád! Ezt követően a szintén tudományosan igazolt, Persolog© D.I.S.C viselkedésprofilt készítem el számodra, amely megmutatja, hogy az adott foglalkozáson belül milyen szerepet célszerű betöltened! (Pl. vezetőit, beosztottit, támogatóit).

Tudd meg, mire születtél!

Leírás


Tudd meg, mire születtél!

Unalmas a munkahelyed? Érzed, hogy több van benned, de nem tudod, merre indulj tovább? Szeretnél egy teljesebb életet élni? Akkor ez a foglalkozás neked szól!

Tudományosan igazolt, speciálisan összeállított, komplex személyiségtesztekkel és átfogó gyakorlatok segítségével, konkrétan mondom meg neked, hogy melyik foglalkozások illenek Hozzád!

Ezt követően a szintén tudományosan igazolt, Persolog© D.I.S.C viselkedésprofilt készítem el számodra,

amely megmutatja, hogy az adott foglalkozáson belül milyen szerepet célszerű betöltened! (Pl. vezetőit, beosztottit, támogatóit).

A foglalkozás eredményeképpen így tudni fogod, hogy

- mely szakmák illenek hozzád

- milyen feladatkör az, ami testhezálló számodra

- vagy ha alapvetően jó a szakmád, amiben vagy, "csak" valami mégis hiányzik, akkor melyek azok a területek, amikben hobbi után célszerű keresgélned, amitől "kerek" lesz az életed.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.