21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Önismeret 360

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Önfejlesztés
  2. Személyiség Fejlesztés

Jelen foglalkozás egy átfogó, komplex személyiségtipológiai módszertant ismertet meg Veled gyakorlatiasan, kiscsoportos formában. Segít megismerni önmagadat vérmérséklet, javasolt foglalkozástípusok, erősségek, gyengeségek, párkapcsolati viselkedésminták, családi hatások, jellemzően felvett álarcok és pénzkezelési hajlam szempontjából. Megérted, miként függnek ezek össze egymással, valamint hogy miként kezeld az egyes vérmérsékleti csoportba tartozó személyeket - köztük önmagadat is :)

Önismeret 360

Leírás


Jelen foglalkozás egy átfogó, komplex személyiségtipológiai módszertant ismertet meg Veled gyakorlatiasan,

kiscsoportos formában.

Segít megismerni önmagadat vérmérséklet, javasolt foglalkozástípusok, erősségek, gyengeségek, párkapcsolati viselkedésminták, családi hatások, jellemzően felvett álarcok és pénzkezelési hajlam szempontjából. Megérted, miként függnek ezek össze egymással, valamint hogy miként kezeld az egyes vérmérsékleti csoportba tartozó személyeket - köztük önmagadat is :)

Tehát, nem csupán önmagadról ismersz meg így nagyon hasznos tulajdonságokat, hanem egy fantasztikus módszertant is megtanulsz egyben, amit utána könnyen és eredményesen tudsz alkalmazni emberi kapcsolataid során: párkapcsolatban, munkahelyeden, rokonságban, barátok között.

A négy esti alkalom (4 x 2,5 óra) során megérted és begyakorlod a logikusan összeállított, komplex módszertant, aminek eredményeit utána már másnap tudod alkalmazni.

A munkafüzet részletesen összefoglalja a tanultakat, amit utána bármikor fellapozhatsz és újragondolhatod a tanultakat. A megismert személyiségtesztet szintén átadom számodra elektronikus formában, a megoldókulccsal együtt, így még könnyebben tudsz majd elemzéseket készíteni másokról.

 - A következő foglalkozás időpontja: 2017. Szeptember 13., 20., 27., október 4. szerdai esték

- 18:00-tól 20:30-ig tart

- kiscsoportos: max. 15 fő

- helyszín: Budapest, 3. kerület, Nagyszombat utca 1.

- díja: 4 x 2.450 Ft = 9.900 Ft (Áfával együtt)

Az első alkalom ingyenes: A részvételi díjat csak az első alkalom után szükséges kifizetni, így ha az nem tetszett, a vendégem voltál. Helyfoglalásí díjként 2.000 Ft előre fizetendő, ám ha meggondolod magad, akkor az is ott a helyszínen készpénzben, kérdés nélkül visszafizetésre kerül számodra. Csak nyerhetsz:)

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.