21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

TABUK NÉLKÜL - WORKSHOP

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Fitness & Egészség
  2. Mentális Egészség
  3. Önfejlesztés
  4. Stresszkezelés
  5. Önértékelés
  6. Vallás & Spiritualitás
  7. Boldogság
  8. Szülőség & Kapcsolatok
  9. Karrier Fejlesztés
  10. Személyiség Fejlesztés

Szívügyek, magánügyek, családi, párkapcsolati vagy akár munkahelyi gondok gyötörnek? Megbeszélnéd valakivel? Tudod, hogy van megoldás, csak egyedül nem megy... ITT A LEHETŐSÉG! Szeretettel várlak!

TABUK NÉLKÜL - WORKSHOP

Leírás


SZERETSZ TABUK NÉLKÜL BESZÉLGETNI AZ ÉLET NAGY DOLGAIRÓL? 

VAGY, éppen szeretnél, de eddig nem mertél...?

ITT A HELYED! Ezen az estén mindezt úgy teheted meg, hogy szakmai tudásommal, tapasztalataimmal támogatlak. Rengeteg módszer, és a Szeretet Rendjének, törvényeinek ismerete, a saját életem, és vendégeim nehézségei segítenek ebben.

Vannak benned kérdések, érzelmi, szívügyi, szexuális, családi, munkahelyi, pénzügyi? MIND-EGY! Ezen az estén rákérdezhetsz, megbeszélheted, és megkönnyebbülten, megértésekkel, vigaszokkal, válaszokkal mehetsz haza.

Ez az este, azoknak az embereknek szól, akik szeretik az életet, még akkor is, ha néha kicsit döcögős az út. Tudják, hogy van lehetőség változtatni, fejlődni, tanulni.  Vagy éppen azoknak, akik elakadtak valamiben, és úgy érzik, egy kis segítségre van szükségük. Jól esne, egy kis támogatás, megértés és lelkesítés, vagy egy szeretet teljes fenéken billentés, vagy vállveregetés. :-) 

Továbbá azoknak, akik olvasták a HR Specialista Kézikönyvet, vagy a SZÍV-TAN-KÖNYVET, tanultak már tőlem, vagy jártak már nálam valamilyen ügyben! Ez nem feltétel, ráadásul ezeket a könyveket a helyszínen is eléred. Nekik ez az este BÓNUSZ! Vagyis ingyenes. 

Hozd el örömödet, bánatodat, kérdéseidet, hogy ebben a szerető közösségben válaszokat és örömöt találj, és felszabadultan mehessen tovább az életed...  

A jegyed mellé ajándékba, a helyszínen megkapod a "Szem a lélek tükre" kis tankönyvet. Megtanulhatod, mire gondol társalgó partnered, igazat mond-e, vagy éppen füllent, figyel-e Rád, vagy elkalandozott. Szeretni fogod!

Minden hónap harmadik csütörtökön összejövünk, és FOLYTATJUK...! :-) 


Szeretettel várlak!

Jelentkezz mielőbb, akár most rögtön, mert kis csoportban dolgozunk, megtartva a személyes hangulatot, légkört!


Ui.: Arra is használhatod ezt az estét, hogy megismerj, és tudd, mikor miben számíthatsz Rám, hiszen itt az oldalon is több képzésem elérhető! 

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.