21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Stresszmentesítő vezetői eszközök előadás

Helyszín: , Jegyek 9,970 Ft -tól.
  1. Önfejlesztés
  2. Stresszkezelés
  3. Vezetőkészség
  4. Üzleti Képzések
  5. Vezetéstechnikai Tréning
  6. Kommunikációs Képzés

Hogyan kerülheted el a túlhajszoltságot? Valóban szeretnél megszabadulni az állandó időhiánytól? Legyél még profibb a menedzselésben!

Stresszmentesítő vezetői eszközök előadás

Leírás


Miről lesz szó az előadáson?

A fenntartható növekedés elérése

Ha nem tudod fenntartani a növekedést, akkor nincs kellően megszervezve a céged. Megismerkedsz a szervezés alap eszközeivel, melyek használatával csökkentheted a túlterheltséget és zöld utat adhatsz a folyamatos növekedésnek.

Hatékonyságod megsokszorozása

Átvesszük, hogy mi a hatékonyság legnagyobb ellensége, ami egy motiválatlan vegetálásba taszíthatja a munkatársakat és megtanítjuk hogyan győzheted le. Ha úgy érzed, hogy semmi időd nem marad a cég jövőjét alakító fontos feladatokra, mert elárasztanak a mindennapos tennivalók, akkor ez a rész nagy segítség lesz számodra! Többé nem kell majd magad előtt görgetned azokat a feladatokat, amikre nem maradt időd és az ötleteket, amiket nem tudtál még megvalósítani.

A motivált, önálló és hatékony munkatársak titka

Ha sok fejfájást okoz, hogy embereid nem tudnak a segítséged nélkül dolgozni, vagy csak egyszerűen lassúak és nem hatékonyak, akkor ezt izgalmasnak fogod találni. Átvesszük a fő összetevőket, amivel a munkatársaid motivációs szintjére azonnal képes leszel hatni, illetve azokat az eszközöket, amelyekkel a munkatársak képesek lesznek az önálló és hatékony munkavégzésre.

Milyen extrát adunk neked?

Egyéni figyelmet is fogsz kapni. Előadás előtt, után és a szünetben lehetőséged lesz szakértőkből álló csapatunk egyik tagjával beszélni esetleges egyéni problémáidról, ha igényt tartasz rá.

Kik lesznek az előadók?Helle Nóra előadó

Helle Nóra, vezetőképzési specialista és Pothurszki Andrea, aki egy képzett, sokéves tapasztalattal rendelkező szervezetfejlesztési konzulens. Mindkettejüknek fontos szempont, hogy profitálj az előadásból, így könnyen érthető, alkalmazható és a való életből vett példákkal teletűzdelt tudást adnak majd.

Ne kételkedj, cselekedj!

Jelentkezz minél előbb az előadásunkra és szabadulj meg a napi stressztől! Jelentkezni az oldal alján tudsz, az űrlap kitöltésével.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.