21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

A mandala dala hangfürdő

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Önfejlesztés
  2. Stresszkezelés

Átélni valamit, ami megfoghatatlan, megfoghatatlan a hangom is, ami most a mandalák dalát hallani invitál! Hogyan hatnak a hangrezgések a fizikai testedre és a lelkedre? Miért jó számodra a hangfürdő? Hogyan tölti fel lelkedet? Hogy tudsz rálelni az önismereted útjára ? Mi is kell ahhoz hogy a hangok hallatán rátalálj a saját belső hangodra és meghalld annak személyes üzenetét.

A mandala dala hangfürdő

Leírás
A hangfürdőn, - ami egy mély meditáció - maga a rezgés és a harmonikus hangzás együttes hatása segíti az embert a mély ellazuláshoz és egy új, harmonikus állapot megteremtéséhez,  Tibeti tálak , gongok, koshi, cimbell, óceándob, esőcsináló, és még sok más autentikus hangszer segítségével A tálak hosszan tartó felhangokban gazdag rezgése  könnyen meditatív állapotba juttatja el a résztvevőket ez a különlegesen finom rezonancia megtisztítja , és felfényesíti az aurát , harmonizálja a csakrákat , és a meridiánokat.  . A gong hangjában megfürödni maga a gyógyulás, egyedülállóan széles hangspektrummal rendelkezik , a fülön és a bőrön keresztül vesszük fel a rezgéseket , mélyen elásott érzéseket oldhatnak fel vele, mivel a  felismerés már magában hordozza a megoldást .  Plédet és a változásra szomjas lelkedet kérlek hozd magaddal .Bejelentkezés : 06 30 285 5424
A hangfürdő egy olyan ősi tudást képviselő helyre visz ahonnan a tibeti tálak, gongok jöttek és rezgésükkel, szférikus hangjukkal képesek a lélek gyűrődéseit kisimítani, képesek a tér rezgését megváltoztatni, képesek magasabb dimenzióba emelni a résztvevőket, és képesek teremteni.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.