21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

A saját pénzügyi valóságod és az örömteli életed megteremtése

Helyszín: , Jegyek 12,700 Ft -tól.
  1. Önfejlesztés
  2. Motiváció
  3. Önértékelés
  4. Boldogság
  5. Karrier Fejlesztés
  6. Személyes Pénzügyek
  7. Üzleti Képzések
  8. Vállalkozói Szellem
  9. Pénzügyek

Ha vágysz rá, hogy sokkal magasabb színvonalon éld az életed, sokkal könnyedebben, stresszmentesebben termeld a bevételeidet, de ezt még nem tudtad megvalósítani. Ha valahogy mindig akadályokba ütközöl. Ha gyakran szabotálod magad. Ha egy bizonyos öszeghatárt átlépsz, mindig közbejön valami. Ha vannak nézőpontjaid arról, miből lehet pénzt csinálni, hogyan, és hány helyről, milyen irányból jöhet az életedbe a pénz. Felismerjük és elhárítjuk az akadályokat a fejedből, az életedből, fogadalmaidat és a másoktól átvett nézőpontjaidat akár a múltadból, és megtervezheted, beindíthatod a saját pénzügyi valóságodat úgy, ahogy azt el sem tudtad képzelni. Megsokszorozódnak a lehetőségeid, amiket eddig észre sem vettél.

A saját pénzügyi valóságod és az örömteli életed megteremtése

Leírás


Szeretnél gazdagabb lenni, mint most? Élvezni szeretnéd az üzleted? Szeretnéd játékosan, könnyedén élni az életed, amiben jól érzed magad a bőrödben? Választanád az éberséget és a jelenlétet, ha cserébe azzal generálhatnád a pénzt, amit imádsz csinálni?

Mivel akadályozod a bőséges, boldogságos, könnyed életed megteremtését? Szeretnéd ezeket elsöpörni az útból?

Mennyire tudsz befogadni, elfogadni? Szeretnéd, hogy ez könnyen menjen neked?

Hány ítéleted, számításod, következtetésed van arról, hogy milyen a pénz, kinek lehet pénze?

Mit gondolsz arról, hogy te milyen életet érdemelsz? Milyen az önbizalmad, önértékelésed? Szeretnél magabiztos s erőt sugárzó lenni? Kipróbálnád milyen a kreativitásod, amikor jelen vagy és bízol magadban?

Mennyi pénzt tolsz el magadtól, csak azért mert régen volt egy ilyen fogadalmad, választásod, ítéleted, esküd stb.? Szeretnéd ezeket feloldani és visszavonni?

Hány véleményed van a gazdagságról, szegénységről, emberekről? Mennyire korlátozóak a gondolataid arról, hogy honnan, vagy hogyan lehet pénzed?

Mi az, amiről eldöntötted, hogy nem tudod megváltoztatni?

Milyen véleményed van magadról, az érdemlegességedről, a tehetségedről, a kreativitásodról, a teremtőerődről, a realitásról, ami visszatart egy új valóság megteremtésétől?

Mennyire vagy tudatos a pénzügyeidről, a tudatalatti motivációidról, a képességeidről? Mennyire vagy jelen az életedben?

Mennyire köteleződtél el önmagad és a boldogságod mellett? Mit szeretnél teremteni?

November 10-én 17 30-20-ig péntek este: A teremtést, a bőséget, jóllétet és az örömöt akadályozó fogadalmaink, ígéreteink, szerződéseink, vállalásaink, összekeveredett ítéleteink, hitrendszereink és választásaink eltörlése és hatásainak megsemmisítése.

(ONLINE is részt vehetsz ezen az esti programon. A belépő 10 ezer Ft) Ha a kétnapos képzésre befizetsz november 8-ig akkor a péntek esti programot ajándékba kapod.

További ajándék az a 10 ezer Ft értékű, 2 és fél órás hanganyag, amit október 6-án vettünk fel „Ha én gazdag lennék…” címmel!

November 11-12-én 10-18-ig A saját valóságod, örömöd és bőséged választása és megteremtése – Önelfogadás, tudatos jelenlét, választás, elköteleződés önmagad és a bőséged mellett és megteremted a saját pénzügyi valóságodat. A teljes program ára 70 ezer Ft  Képes lennél ezt befogadni? Van türelmed nyitottan és bizalommal várni míg az Univerzum leszállítja neked a teremtésed gyümölcsét? Öröm és varázslat várható! 


Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.