21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

5 -ről a 6 -ra Önmenedzselő tréning - Szabó-Kassai Csilla önfejlesztő módszere

E-learning , Jegyek 22,860 Ft -tól.
  1. Önfejlesztés
  2. Motiváció
  3. Memória & Tanulási Készségek
  4. Stresszkezelés
  5. Önértékelés
  6. Kreativitás Fejlesztés
  7. Boldogság
  8. Szülőség & Kapcsolatok
  9. Karrier Fejlesztés
  10. Személyiség Fejlesztés

Az 5-ről 6-ra tréning a pozitív énkép, az életcélok kialakításához, a múlt feldolgozásához ad egy sikeres önmenedzselő programot.

5 -ről a 6 -ra Önmenedzselő tréning - Szabó-Kassai Csilla önfejlesztő módszere

Leírás


Kinek van szüksége az 5 -ről 6- ra Önmenedzselő tréningre?
Annak aki nem jut 5 -ről a 6 -ra!!!


   
- Akinek önbizalomhiánya van,
    - Aki depresszióban szenved,
    - Aki pánikbeteg, szorong,
    - Aki céltalannak érzi életét,

    - Aki vesztesnek érzi magát vagy szürke kisegér szindrómában szenved,
    - Aki lámpalázas, ha szerepelnie kell,
    - Aki boldogtalannak érzi magát,
     vagy egyszerűen csak nem rézi jól magát a bőrében,mert úgy érzi, valami láthatatlan erő ellene dolgozik.

Na ez a láthatatlan erő nem más, mint a múlt traumái, és a negatív énkép!!!


Mit ad neked az 5 -ről 6 -ra önmenedzselő tréning?


A tanítványok szerint a módszer egyszerű, gyors és nagyon hatékony. Mindössze 21 nap alatt gyökeresen megváltozhat az életed.

Ez kizárólag az önmagadba fektetett időtől és aktív gyakorlástól függ, semmi mástól a világon. Te tudod, mit akarsz, (pozitív énkép, sikeres boldog élet), én meg mondom, hogyan (milyen önfejlesztési lépések várnak Rád, hogy sikeres személyiség legyél. Olyan, aki el is éri amit akar). A tréningen kialakított pozitív énképed gyönyörűen beépül személyiségedbe, ennek hatására villámgyorsan egészséges lesz az önbizalmad, ebből adódóan önbecsülésed napról-napra nő, jó lesz a közérzeted, és az egészségi állapotod, bátran kitűzött céljaid és álmaid valósággá formálódnak.

Megtalálod a megoldást az élet adta feladataidra, - nálunk ugyanis nincs probléma, csak feladat és információ- és nem csak megtalálod, de meg is oldod őket könnyűszerrel.

Ami nagyon fontos, jellemed sorsformáló részévé válik a magabiztosság és a velejáró sikeres fellépés, melynek következményei lehetnek:
Álom munka, vagy jól menő vállalkozás a vele járó kiváló jövedelemmel, boldog párkapcsolat,harmonikus családi élet, lelki béke és testi-lelki egészség, sikeres önmegvalósítás, és örömteli élet, melyek többé már nem puszta sóvárgások, hanem nagyon könnyen realizálható valóság!


Hogyan zajlik?


Az 5 -ről 6 -ra tréning programja egymásra épülő fontos lépésekből áll. Ezekhez készítettünk egy frappáns 50 oldalas jegyzetet, mely határidőnapló is egyben az elkövetkező 21 napos gyakorláshoz. A tréning folyamán minden lépést elmagyarázok, Te pedig leírod a saját önmenedzselő tréningjegyzetedbe a helyes válaszokat a kérdésekhez.

Mire a lépések végére érünk, már rendelkezel egy klassz kis élettervvel, melynek fontos része az önmagadról tudatosan kialakított énkép, - vagy más néven én-ideál, - mert ez az alapja minden sikernek!

Tudni fogod, mik is a céljaid, és hogy hogyan segíti az univerzum, hogy elérd őket. Ami borzasztóan fontos, az 5 -ről 6 -ra egyik legnagyobb erénye, hogy megtanít Téged arra, hogyan kovácsolj a múlt traumáiból, azaz fájó életeseményeiből erőt. E nélkül nincs tudatosodás, sem fejlődés, sem jó közérzet!

Ez az egyik legfontosabb hozadéka ennek a módszernek, hogy amint segít abban, hogy megértsd, mi miért történt az életedben, abban a pillanatban rájössz, hogy minden érted van. Ahogy a mondás tartja, minden rosszban van valami jó. Ám ezt ki kell tudni bontani, feltárni és meg is érteni, mert egyébként csak üres frázis marad, és sosem válik belőle bölcsesség.

A tréning napjától kezdve tudni fogod, hogy merre kell haladnod és hogyan irányítsd az életed, mit kell naponta meg tenned ahhoz, hogy céljaid mihamarabb valóra váljanak! A módszert csak alkalmaznod kell, minden lépés ki van dolgozva hozzá.

Ami nagyon fontos, hogy végig kapcsolatban állunk a tréning után is a 21 nap szokáskialakító napod alatt, és a belsonaphang@gmail.com email címre küldött kérdéseidre a lehető leghamarabb küldöm a választ, hogy tudj a tréninggel haladni. Végig Veled vagyok. Számíthatsz rám.


Tudnod kell! Nem Te vagy az 5ről6ra programért, hanem az 5ről6ra program van Teérted! Ez a program akkor jó, akkor hatásos, ha teljes mértékben tudsz vele azonosulni. Hiszen ez a program Neked szól, érted készült, még pedig azért, mert megérdemled a boldog sikeres, gazdag, szerencsés életed.

Azért vagy itt, hogy minél több örömet megélj minél magasabb fokon. Azért, hogy tanulj fejlődj, és ha nem tetszik ez a világ, akkor csinálj belőle egy sokkal jobbat. Képes vagy rá! Aki az 5ről6ra önismereti módszerek útját járja, azt is meg tudja, hogy hogyan lesz rá képes!

5 -ről a 6 -ra Önmenedzselő tréning - Szabó-Kassai Csilla önfejlesztő módszere

Tréningjegyzet határidőnaplóval (kép)
Tréningjegyzet határidőnaplóval (pdf letöltés)
1. Okfeltárás
2. Állapotfelmérés
3. Célkitűzés
4. A traumák feloldása
5. Énkép diagnosztika
6. A vágyott Én meghatározása
7. A vágyott Én programozása
8. A vágyott Énkép befogadása
9. A világ legnagyobb titka
10. Az önépítkezés napi teendői - 1.rész
10. Az önépítkezés napi teendői - 2.rész
11. A 21 napos határidőnapló kitöltése

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.
Kosár
Kosár Elem törölve.