21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Tervezd meg az életed!- Workshop new yorki bestseller alapján

Helyszín: , Jegyek 37,465 Ft -tól.
  1. Önfejlesztés
  2. Egyéb
  3. Motiváció
  4. Boldogság
  5. Karrier Fejlesztés

Bill Burnett és Dave Evans (a Stanford Egyetem professzorai ) New York Times Bestseller könyve alapján egy olyan workshopra invitálunk, ami abban segít, hogy életünk bármely szakaszában a fejlődés útjára léphessünk, és végre azzá válhassunk, akivé valóban szeretnénk.

Tervezd meg az életed!- Workshop new yorki bestseller alapján

Leírás


Workshop szeptember 6-án, hogy azzá válhass, akivé valóban szeretnél!

Bill Burnett és Dave Evans (a Stanford Egyetem professzorai ) New York Times Bestseller könyve alapján egy olyan workshopra invitálunk, ami abban segít, hogy életünk bármely szakaszában a fejlődés útjára léphessünk, és végre azzá válhassunk, akivé valóban szeretnénk.

Életünk egészére hatással vannak a dizájnerek. Elég csak körülnéznünk a munkahelyünkön vagy a lakásunkban, és lépten-nyomon okostelefonokba és formatervezett bútorokba botlunk. Ezeket mind olyanra tervezték, hogy kényelmesen és egyszerűen használhassuk őket, és közben alkalmasak legyenek a funkciójuk betöltésére is.

Minden egyes tervezői feladat egy problémafelvetéssel kezdődik, amelynek megoldására egy csapat vállalkozik, addig finomítva elképzeléseit, amíg el nem jut a lehető legjobb eredményig.

Miért is ne tekinthetnénk hasonlóképpen a saját életünkre?

Bill Burnett és Dave Evans formatervezőként számos termék tökéletesítésében vettek részt, többek között az Apple néhány jelentős újítása is az ő nevükhöz fűződik. A Stanford Egyetemen évek óta futó kurzusukat egy kreatívabb, boldogabb élet reményében több ezren kipróbálták már a diákoktól a különböző szakembereken át a nyugdíjasokig. A tervezői gondolkodásmód (design thinking) elsajátításával könyvükön keresztül most a saját életünket is boldogabbá, teljesebbé tehetjük.

A Tervezd meg az életed praktikus kézikönyv, amely lépésről lépésre segít abban, hogy elérhessük életünk hőn áhított céljait. A bemutatott valós élethelyzetek és kipróbált módszerek segítségével képessé válhatunk arra, hogy praktikusan és kreatívan gondolkozzunk, és learassuk saját tervszerű munkák gyümölcsét, vagyis olyan életet éljünk, amilyet szeretnénk.

Márpedig egy jól felépített élet egyet jelent a jó élettel.

Aki az úton végig kísér: Komócsin Laura PCC

Nemzetközileg akkreditált coach, aki számos nagyvállalat felsővezetőjét coacholta sikerrel, mint például a PEPSI, Ericsson, Magyar Telekom, MOL, Telenor, EGIS, TESCO, hogy valóban azzá válhassanak, akivé szeretnének. 4 magyar és 2 angol nyelvű könyve jelent meg. A Haszon Magazin 25 legfontosabb magyar nő listájára választotta 2010-ben, 2011-ben pedig az ELTE kutatása szerint a legismertebb hazai coach.


Időpont: 2017. szeptember 6. (szerda) 9.00-12.00

Részvételi díj: 29.500 Ft+áfa, mely tartalmazza a könyv árát is

Helyszín: Budapest belváros

AJÁNDÉK: Tudjuk, hogy minden tréning annyit ér, amennyit hasznosítanak belőle. Azért, hogy a beépülést még inkább segítsük, amennyiben 2017. augusztus 6-ig elküldöd jelentkezésedet, akkor megajándékozunk egy GYÉMÁNTCSISZOLDA részvételi lehetőséggel, ahol egy végzett coach-csal dolgozhatsz a saját témádon, hogy a workshop végére összeálló saját akciótervedet valóban meg is valósítsd. Jelentkezéskor írd be a kedvezmény kód mezőbe: Gyémantcsiszolda: és az alábbi időpontok egyikét: 2017. szeptember 20., 2017. október 18., 2017. november 22., 2017. december 06.Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.