21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Egylépcsős pálinkafőzés gyakorlati oktatás

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Önfejlesztés
  2. Egyéb

Egylépcsős pálinkafőzés gyakorlati oktatás

Egylépcsős pálinkafőzés gyakorlati oktatás

Leírás


Egylépcsős, egy utas, egy fázisú, egyszeres, egykörös, oszlopos, tornyos, rektifikációs, töltetes, tányéros stb… Elnevezésében már bő a választék, de még mindig nagyon sokan nem ismerik a jelen és a jövő pálinkafőzési technológiáját.

Ebben segít a Pálinkafőzés.com - egylépcsős ”mesterkurzusa” keretein belül - azoknak, akik már ismerik és használják a hagyományos kisüsti rendszert, de szeretnének továbblépni a prémium pálinkák világába. Ajánljuk ugyanakkor azok számára is, akik most szándékoznak megtanulni a minőségi pálinkakészítés esszenciáját.

A szisztéma gyors, gazdaságos, könnyen kezelhető és kizárólag előnyei vannak a hagyományos lepárlással szemben.

Ezek közül a legfontosabb három:

• magasabb aroma kihozatal,

• magasabb mennyiségi kihozatal,

• rendkívül pontos elő és utópárlat leválasztás, ennek megfelelően tökéletes káros anyag kivonás.

A képzés pénteki napokon kerül megrendezésre a Pálinkafőzés.com telephelyén a 1164 Budapest, Vidámvásár u. 143 szám alatt, reggel kilenc órás kezdéssel. A teljes program maximum 4 órás, azaz 13 óráig tart.

A kurzus kóstoltatással indul azok számára, akik tömegközlekedéssel illetve sofőrrel érkeztek. A lefőzés során közös mintavételekkel segítünk megérteni a párlatfrakciók tökéletes elválasztását. A lepárlás végén megkóstolható az elkészült pálinka.

A program tematikája a Pálinka Mester egylépcsős berendezés gyakorlati bemutatására épül. Prezentáljuk a készülék felépítését, részegységeit, működését, beállításait, a teljes főzési folyamatot, a végtermék mérését, fogyasztási szeszfokra beállítását, utókezelését. Amennyiben az oktatás időtartamába belefér, úgy kérés esetén érinthetjük a gyümölcskezelés, cefrekészítés, kisüsti technológia és a törvényi szabályozás/üzemi rendszerek témaköreit is. Kiemelten ismertetjük a hagyományos kisüsti és az egylépcsős rendszerek közötti különbségeket.

A teljes árú oktatási díj: 20.000,- Forint/fő


A teljes oktatási díj is visszajár azon hallgatók számára, akik a Pálinka Mester termékcsaládból vásárolnak pálinkafőző berendezést.

A részvételhez regisztráció szükséges!

Regisztráció: info@palinkafozes.com vagy +3630-5221099

Helyszín: 1164 Budapest, Vidámvásár u. 143. (Pálinkafőzés.com bemutató terem)

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.