21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

"Szeptember végén" Akrilfestészeti tanfolyam

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Önfejlesztés
  2. Egyéb

http://zsilipfestotanoda.hu/events/zsilip-szeptember-vegen-akrilfesteszeti-tanfolyam-2017-szeptember-23-tol/

"Szeptember végén" Akrilfestészeti tanfolyam

Leírás


Zsilip – Szeptember végén – Akrilfestészeti tanfolyam 2017 szeptember 23-tól!


A tanfolyam különlegessége:


Továbbra is lehetőséget biztosítunk a négy alkalmas, tematikus tanfolyamainkon, két alkalommal

való részvételre. Szeretnénk azonban felhívni kezdő tanulóink figyelmét, hogy tanfolyamainkon a

négy alkalom egymásra épül, tehát teljesen kezdőknek továbbra is azt javasoljuk, hogy a teljes

tanfolyamra jelentkezzenek.

Amennyiben csak két alkalomra jelentkeznél feltétlen tüntesd fel az üzenet mezőben a dátumokat!

Időpontok:


2017. szeptember 23. szombat 09:00-15:00


2017. szeptember 24. vasárnap 09:00-15:00


2017. szeptember 30. szombat 09:00-15:00


2017. október 01. vasárnap 09:00-15:00


ÁRAK:


ÁRAK: két alkalomra


Anyag nélkül: 14.500Ft, ebben az esetben hozni kell a vásznat, festőlapot, festéket, ecseteket, palettát és minden egyéb szükséges eszközt. /állványt és kötényt biztosítunk/ FIGYELEM! Csak művészfestékkel dolgozunk, az olcsó hobbi festékek nem alkalmasak a képek elkészítéséhez. Anyaggal: 19.500Ft /festéket, vásznat, ecsetet és minden egyéb anyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit./

ÁRAK: négy alkalomra

Anyag nélkül: 29.000Ft, ebben az esetben hozni kell a vásznat, festőlapot, festéket, ecseteket, palettát és minden egyéb szükséges eszközt. /állványt és kötényt biztosítunk/ FIGYELEM! Csak művészfestékkel dolgozunk, az olcsó hobbi festékek nem alkalmasak a képek elkészítéséhez. Anyaggal: 39.000Ft /festéket, vásznat, ecsetet és minden egyéb anyagot, eszközt biztosítunk, nem kell hoznod semmit./

EXTRA AJÁNLAT:


AMENNYIBEN A REGISZTÁCIÓD SORÁN MEGRENDELED A KOMPLETT KEZDŐ ZSILIPES PANNONCOLOR AKRIL MŰVÉSZKÉSZLETET, 1000Ft EXTRA KEDVEZMÉNNYEL HAZAVIHETED! (13.500Ft – 1000Ft = 12.500Ft)


Pannoncolor - Zsilip - Akril Művészfesték készletPannoncolor – Zsilip – Akril Művészfesték készlet

A foglalkozáson bárki részt vehet, semmilyen festészeti, rajz tapasztalat nem szükséges.


A alkalmanként 6 órában, 4 kép megfestésén keresztül sajátíthatod el, az alap festészeti ismereteket, valamint gazdagabb leszel 4db általad elkészített festménnyel. A 4 alkalmas programon lehetőséged lesz megismerkedni az anyagokkal, eszközökkel úgy, hogy ki is próbálhatod azokat, valamint alapismereteket szerezhetsz a festészetről.

Festőművész instruktoraink segítségével gyakorolhatod a képalkotás technikáit.


A helyszínen megvásárolhatók a Pannoncolor cég termékei: vásznak, festőlapok, festékek, ecsetek és egyéb művészkellékek, valamint képkeretek.

(Cégünk a Pannoncolor termékek hivatalos forgalmazója)


Kávé, tea, üdítő, ásványvíz, harapnivaló korlátlanul fogyasztható.

Tematika:


Elméleti alapok: Anyagok ismertetése, festék választás, ecsetek – festőkések, festőfelületek, vásznak, festőszerek bemutatása ismertetése. Színek, színkeverés alapjai, színkör alkalmazása /készítése/, paletta összeállítása /hideg – meleg színek/, a kezdő festő palettája – színátmenetek összemosása. Kép felépítése, technikák ismertetése, száraz-ecset technika, alaptechnikák, príma-festés “alla prima”, alárajzolás, éles és elmosódott kontúrok, nedvessel szárazra, ecsetkezelés, nedvessel-nedvesre.

I. alkalom: CSENDÉLET.


Csendélet /Sarah Yeoman/ 40×60

Zsilip - Szeptember végén - Akrilfestészeti tanfolyam 2017 szeptember 23-tól!

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, művészi elrendezés, megvilágítás, kompozíció szerkesztés, a klasszikus festészet alapjai. A képet teljesen kidolgozzuk és befejezzük. Az első alkalommal már egy kész alkotással térhetsz haza!

II. alkalom: TÁJKÉP.


Toutounov /Erdei tó/ 70×30

Zsilip - Szeptember végén - Akrilfestészeti tanfolyam 2017 szeptember 23-tól!  

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, kompozíció szerkesztése, tónusok, összemosás, perspektíva és a művészi elrendezés. A képet egy nap alatt teljesen kidolgozzuk és befejezzük. A második alkalommal is egy kész alkotással térhetsz haza!

III. alkalom: ÉLETKÉP.


Gleb Golubetsky – Enteriör /50×40/ Életkép

Zsilip - Szeptember végén - Akrilfestészeti tanfolyam 2017 szeptember 23-tól!  

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, kompozíció szerkesztése, tónusok, összemosás, perspektíva és a művészi elrendezés. A képet egy nap alatt teljesen kidolgozzuk és befejezzük. Az első ill. a harmadik alkalommal is egy kész alkotással térhetsz haza!

IV. alkalom: EMBERÁBRÁZOLÁS.


Andre Kohn / Utcai séta/ 70×30

Zsilip - Szeptember végén - Akrilfestészeti tanfolyam 2017 szeptember 23-tól!  

Alapozás akrillal, befejezés akrillal, kompozíció szerkesztése, tónusok, összemosás, perspektíva és a művészi elrendezés. A képet egy nap alatt teljesen kidolgozzuk és befejezzük. A második ill. a negyedik alkalommal is egy kész alkotással térhetsz haza! Képkeretek nagy választékban, nagykereskedelmi áron vásárolható a tanodában. Helyben be is keretezzük alkotásaidat. Gyere és Fess Velünk a Zsilip festőtanodában! Akár iskolás éveid óta nem fogtál ecsetet a kezedben, akár csak kedvet kaptál, akár festegetsz már egy ideje, de fejlesztenéd ismereteidet, nálunk a legjobb helyen vagy!

REGISZTRÁCIÓ ÉS FOGLALÁS!


Első lépésként töltsd ki a regisztrációs űrlapot. A kurzuson való részvételi szándékodat, az előleg /50%/ 3 napon belüli befizetésével, átutalásával erősítheted meg.

Bankszámla:


Raiffeisen Bank: 12011351-01551398- 00100005


Zsilip Art Center Kft.


A kurzuson való részvételt, az előlegek beérkezésének sorrendjében tudjuk biztosítani. A maradék 50%-ot a kurzus napján, félórával a kezdés előtt tudod rendezni a helyszínen. Csak abban az esetben kell regisztrálnod, ha részt kívánsz venni a kurzuson! Amennyiben csak érdeklődni szeretnél, azt telefonon vagy e-mail megteheted!

LEMONDÁS!


Nagyon sajnálnánk ha nem tudnál jönni, de ne aggódj, a pénzed nem veszik el! Ha valamilyen okból nem tudsz részt venni a tanfolyamon, a befizetett összeget fél éven belül felhasználhatod egy másik foglalkozáson. Garantáljuk a vidám alkotást és a jó hangulatot, valamint, hogy mind a 4 alkalommal olyan információkkal és alkotásokkal leszel gazdagabb, amelyek örök emlékként maradnak meg Neked. Amennyiben kedvet kapsz a festészeti ismereteid kiszélesítéséhez, válogathatsz a tanoda többi tanfolyamából, eljöhetsz a haladó foglalkozásra, vagy bármelyik kurzusunkra. Várunk szeretettel! Regisztráció szükséges! Az elírás és a változtatás jogát fenntartjuk.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.