21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Segítség, prezentálnom kell!

Helyszín: Budapest, Magyarország , Jegyek 12,700 Ft -tól.
  1. Nyelvek
  2. Angol
  3. Önfejlesztés
  4. Produktivitás
  5. Üzleti Képzések
  6. Kommunikációs Képzés

Egyórás konzultáció a hatékony prezentáció elkészítéséhez és megtartásához.

Segítség, prezentálnom kell!

Leírás


Utálod a szereplést, de hamarosan prezentálnod kell? Megbízott a főnököd, hogy helyettesítsd egy konferencián, ráadásul előadást kell tartanod a cég képviseletében? Be kell számolnod a többiek előtt a csapatod eredményeiről? Tájékoztatni szeretnéd partnereidet az újdonságokról? Értékesítőként fontos számodra, hogy meggyőzd a potenciális ügyfeleidet?

Elakadtál valahol a PowerPoint használatában? Szeretnéd, ha ütősebbek lennének a diáid? Hatásosabb prezentációkat tartanál?

A "Segítség, prezentálnom kell" egy 60 perces személyes konzultáció a hatékonyabb prezentáció elkészítéséhez és megtartásához, ami - a te igényeid szerint - például a következőkre terjedhet ki:

- technikai segítség (PowerPoint) a diasor kialakításához / átalakításához

- javaslatok és tippek az üzeneted megfogalmazásához és átadásához

- segítség angol nyelvű prezentációk készítéséhez

Aki a segítségedre lesz:

Glatz Tamás készségfejlesztő tréner (hatékony olvasás, prezentáció, időgazdálkodás-munkaszervezés).

Ráadásként az első konzultációs óra árával megegyező értékben kapsz egy tréningutalványt, amit beválthatsz a ProRead vagy a Kopernikus Business Tréning valamelyik nyílt tréningjére való beszámítással.

Kérdésed van? 

Keress meg a tréneri profilomon található elérhetőségeim valamelyikén (ezeket a profilképre kattintva jelenítheted meg).

Szeretnél időpontot foglalni?

Válaszd ki bármelyik meghirdetett alkalmat, majd azt telefonon egyeztetve módosítjuk a számodra megfelelő időpontra, vagy a dátum és a helyszín egyeztetését követően a megbeszélt konzultáció időpontját felteszem a tréning.hu rendszerére, és ott le is foglalhatod azt. 

Egy jó prezentáción nagyon sok múlhat - egy rosszul sikerült előadáson pedig sok minden elúszhat! Ne kockáztass, inkább lepd meg a közönségedet egy profi prezentációval!

Foglalj időpontot!

2017. November 30., Csütörtök
Ideiglenesen foglalt időpontok #

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.
Kosár
Kosár Elem törölve.