21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

PRESENTATION SKILLS – HATÉKONY ÜZLETI PREZENTÁLÁS TECHNIKA

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Nyelvek
  2. Angol

Sokszor az anyanyelvünkön is nehéz kiállni emberek elé és hosszú időn át beszélni, elemezni. Vállalati képzésünkön nem csak az elengedhetetlen angol szaknyelvi kifejezéseket sajátíthatják el a részvevők, de olyan technikákat is tanulhatnak, melyek a legnehezebb helyzetekben is instant segítséget nyújtanak. A nap végére garantált, hogy ki mersz majd állni angolul prezentálni!

PRESENTATION SKILLS – HATÉKONY ÜZLETI PREZENTÁLÁS TECHNIKA

Leírás


Az iCan Solutions idegen-nyelvi kompetencia fejlesztő tréningjei 1 napos, tematikus tréningek, amelyek a mindennapi üzleti életben elengedhetetlen területre specializálódnak, így lehetőség nyílik a területen elsajátítható maximális tudás és felkészültség megszerzésére. A tréningen való részvételhez minimum B1 szintű nyelvtudás szükségeltetik, amelynek felmérésére előzetes konzultáció alkalmával kerül sor. 


A tréning során elsajátítjuk a kezdeti lámpaláz leküzdésének a technikáit, a közönség figyelmének lekötését, foglalkozunk a testbeszéd fontosságával, megtanuljuk, hogy melyek azok az "életmentő" mondatok, amelyek mindig kihúznak a csávából, vizuális elemeket, chart-okat elemzünk angolul, megtöltjük a prezentációnkat tartalommal és nem utolsósorban elsajátítjuk a sikeres lezárás technikáját, hogy a nagyérdemű elégedetten távozhassék és még sokáig emlékezzen az előadásunkra. 

A tréning során kizárólag a célnyelvet használjuk. Célunk, hogy oldott környezetben, közösen fejlődjünk és a sok gyakorlati tapasztalat révén a nap végén a tréningről úgy távozhass, hogy akár másnap reggel prezentálsz angolul!


A tananyagot a tréning ára tartalmazza.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Ajánlott tréningek
Kosár
Kosár Elem törölve.