21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

BUSINESS MAILING – A HIVATALOS KOMMUNIKÁCIÓ 1. SZÁMÚ CSATORNÁJA

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Nyelvek
  2. Angol

Az üzleti levelezésnek külön nyelvezete és formai követelménye van, melynek ismerete elengedhetetlen az üzleti életben. Egy levél stílusából, szóhasználatából következtetni lehet az ügy komolyságára vagy sürgősségére. Egynapos tréningünkön ezeket az üzleti kompetenciákat sajátíthatja el, így külföldi partnereivel sikeresebb kommunikációt folytathat.

BUSINESS MAILING – A HIVATALOS KOMMUNIKÁCIÓ 1. SZÁMÚ CSATORNÁJA

Leírás


Az iCan Solutions idegen-nyelvi kompetencia fejlesztő tréningjei 1 napos, tematikus tréningek, amelyek a mindennapi üzleti életben elengedhetetlen területre specializálódnak, így lehetőség nyílik a területen elsajátítható maximális tudás és felkészültség megszerzésére. A tréningen való részvételhez minimum B1 szintű nyelvtudás szükségeltetik, amelynek felmérésére előzetes konzultáció alkalmával kerül sor.

Az üzleti levelezésnek külön nyelvezete és formai követelménye van, melynek ismerete elengedhetetlen az üzleti életben. Egy levél stílusából, szóhasználatából következtetni lehet az ügy komolyságára vagy sürgősségére. A Business Mailing tréningünk során ezeket az üzleti kompetenciákat sajátíthatja el, így külföldi partnereivel sikeresebb kommunikációt folytathat. Megtanuljuk, hogy hogyan válasszuk ki levelezésünk során a megfelelő stílust, szókészletet és állandóan bevethető fortélyokat sajátítunk el, amellyel megkönnyítjük a mindennapi levelezésünket és ezáltal munkánkat is. 

A tananyagot, frissítőket a tréning ára tartalmazza.

Jöjjön el, hogy munkájában az angol nyelvi levelezés többé ne lehessen akadály!


Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Ajánlott tréningek
Kosár
Kosár Elem törölve.