21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Munkaerő kiválasztás-fejlesztés tesztek és kérdőívek segítségével

Helyszín: , Jegyek 381,000 Ft -tól.
 1. Marketing
 2. Ügyfélkapcsolat Kezelés
 3. Önfejlesztés
 4. Motiváció
 5. Memória & Tanulási Készségek
 6. Stresszkezelés
 7. Önértékelés
 8. Kontrollálási Technikák
 9. Kreativitás Fejlesztés
 10. Boldogság
 11. Karrier Fejlesztés
 12. Vezetőkészség
 13. Produktivitás
 14. Személyiség Fejlesztés
 15. Üzleti Képzések
 16. Emberi Erőforrás
 17. Vezetéstechnikai Tréning
 18. Kommunikációs Képzés

2 napos, gyakorlatias képzésünk keretében saját élményeken és személyes megtapasztaláson keresztül sajátíthatja el a hatékony munkaerő-kiválasztás és -fejlesztés bevált technikáit.

Munkaerő kiválasztás-fejlesztés tesztek és kérdőívek segítségével

Leírás


2 napos, gyakorlatias képzésünk keretében saját élményeken és személyes megtapasztaláson keresztül sajátíthatja el a hatékony munkaerő-kiválasztás és -fejlesztés bevált technikáit:

 • személyiséget, kompetenciát és motivációt mérő kérdőívek használatát 
 • pszichológiai tesztek, képességtesztek alkalmazását
 • teszt eredmények elemzését és kiértékelését
 • kompetencia alapú, következetes értékelés nyújtását

Kinek?

A képzésen való részvételt elsősorban azoknak a személyügyi szakembereknek ajánljuk, akik önállóan, saját elképzeléseik szerint, vállalaton belül szeretnék megoldani a kiválasztással és fejlesztéssel kapcsolatos feladatokat, és hosszabb távon, a vállalati humánpolitikai rendszer részeként akarják használni az SHL eszközeit.

Mit?  

A tananyag, amellyel a résztvevők megismerkednek, rendkívül sokrétű. A bevezető részben érintjük a tesztezés történetét, az öröklött és környezeti hatások szerepét, a pszichológiai tesztek típusait (különös tekintettel azokra, amelyeket a munka világában alkalmaznak). Kitérünk arra, hogy miért használunk teszteket a kiválasztásban és a képzésben, hogyan kerülhetők el a munkaerő-kiválasztás hibái, mit nevezünk egy teszt validitásának és megbízhatóságának. (Az összefüggések könnyebb megértését szolgálja néhány alapvető statisztikai fogalom áttekintése.) A résztvevők részletesen megismerkedhetnek a képességvizsgáló tesztekkel (ezen belül a logikus szövegelemzés tesztekkel, a numerikus tesztekkel, a technikai tesztkészletek próbáival, az adminisztratív képességeket vizsgáló "hivatalnok tesztekkel") és a Viselkedés a munkahelyen tesztcsomag személyiségkérdőíveivel. Alkalom nyílik a motivációt, az érdeklődést, a munkastílust és a kompetenciákat elemző kérdőívek alapos megismerésére is.

Hogyan?  

A tesztfelvétel, a kiértékelés és az eredmények visszajelzése fontos elsajátítanivaló, de elsősorban nem elméleti tananyag. A teszteket a saját élmény, a személyes tapasztalás érdekében minden résztvevő kipróbálja, majd - segítségünkkel - kiértékeli és értelmezi az eredményeket. Bemutatjuk az SHL számítógépes szakértői rendszerét is, amely a személyiségtesztek kiértékelésében nyújt értékes segítséget a felhasználónak. Egyénileg is gyakoroljuk az egész folyamat egyik legfontosabb részét, a visszajelző beszélgetést. Természetesen az elméleti ismeretek elsajátításában is számítunk a résztvevők aktív együttműködésére, és mód nyílik valamennyi téma megbeszélésére, az érdeklődést leginkább felkeltő kérdések közös megvitatására. A képzés alkalmat nyújt az Értékelő-Fejlesztő Központok gyakorlatainak megismerésére (ezek használata további tanfolyamon sajátítható el), valamint az SHL Munkakörelemző Rendszerének a megismerésére (amelynek elsajátításához ugyancsak egy másik tanfolyamra van szükség). Néhány olyan eszközzel is meg lehet ismerkedni, amelyeket nem az SHL fejlesztett ki: ezek között szerepel a Raven Progresszív Mátrixok tesztcsoport, valamint verbális párja, a Mill Hill Szókincsteszt. A tanfolyamot sikeresen elvégzők oklevelet kapnak, mely a világ minden részén feljogosít az SHL tesztek használatára.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.