21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Kiválasztás és teljesítményértékelés kompetenciamodellek segítségével

Helyszín: , Jegyek 114,300 Ft -tól.
 1. Marketing
 2. Ügyfélkapcsolat Kezelés
 3. Önfejlesztés
 4. Motiváció
 5. Memória & Tanulási Készségek
 6. Stresszkezelés
 7. Önértékelés
 8. Kontrollálási Technikák
 9. Kreativitás Fejlesztés
 10. Boldogság
 11. Karrier Fejlesztés
 12. Vezetőkészség
 13. Produktivitás
 14. Személyiség Fejlesztés
 15. Üzleti Képzések
 16. Emberi Erőforrás
 17. Vezetéstechnikai Tréning
 18. Kommunikációs Képzés

Képzésünket mindazoknak a személyügyi szakembereknek ajánljuk, akik a kiválasztást és a teljesítményértékelést a kompetenciákra kívánják alapozni. Képzésünk célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a kérdezési stratégiákkal és technikákkal, az interjú előkészítésének és lebonyolításának folyamatával, valamint kompetenciamodellek tervezésével. Az 1 napos képzés elvégzésével nem csupán elméleti tudást, hanem tapasztalatot is szerezhetnek a résztvevők, mivel nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra. A kártyák, amik segítségül lesznek a képzés során a képek között megtekinthetők.

Kiválasztás és teljesítményértékelés kompetenciamodellek segítségével

Leírás


Képzésünket mindazoknak a személyügyi szakembereknek ajánljuk, akik a kiválasztást és a teljesítményértékelést a kompetenciákra kívánják alapozni. Képzésünk célja, hogy a résztvevők megismerkedjenek a kérdezési stratégiákkal és technikákkal, az interjú előkészítésének és lebonyolításának folyamatával, valamint kompetenciamodellek tervezésével.

Az 1 napos képzés elvégzésével nem csupán elméleti tudást, hanem tapasztalatot is szerezhetnek a résztvevők, mivel nagy hangsúlyt fektetünk a gyakorlásra.

A kártyák, amik segítségül lesznek a képzés során a képek között megtekinthetők.

Kinek?

A képzést elsősorban azoknak a személyügyi szakembereknek ajánljuk, akik a kiválasztást, a képzést, a teljesítményértékelést a hatékony munkához szükséges viselkedésre, az ún. kompetenciákra kívánják alapozni.

Mit?

A tanfolyam sorra veszi a munkakör elemzési módszereket. Részletesen tárgyaljuk a munkakör-tervezést, a munkaköri leírás elkészítését. Vizsgáljuk, milyen a jó kompetenciamodell. Ismertetjük az interjú előkészítésének mozzanatait: az életrajzok áttekintését és elemzését, a formanyomtatványok alkalmazását, az interjúvázlatok készítését. Részletesen foglalkozunk az interjú lebonyolításának folyamatával.

Hogyan?

A kompetenciamodell kialakításához megtanuljuk a kritikus helyzetek elemzését, a feladat-rácsok módszerét és az SHL általános kompetenciamodelljéhez kidolgozott kompetencia-kártyák használatát. Az interjút szociális interakcióként és kommunikációs helyzetként értelmezzük. A résztvevők megismerkednek a kérdezési stratégiákkal és technikákkal (az életrajzi, kritikus eseményeket feltáró, a jövőbeni viselkedésre rákérdező és a kompetencia alapú interjúval). Megbeszéljük a nyitott és zárt kérdések alkalmazásának technikáját, a típushibák elkerülésének módját. Az elméleti ismeretek mellett nagy hangsúlyt helyezünk a gyakorlásra. Végül sor kerül az interjú egyéb alkalmazási lehetőségeire: a fejlesztés és az értékelés folyamatában, segítségnyújtáskor, a feszültségek és krízishelyzetek kezelésekor valamint a fegyelmi eljárás során. (Az interjútechnikák alkalmazásához nincs szükség licencszerződésre.)

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.