21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Egyénre szóló Photoshop alapképzés

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
 1. Fotózás
 2. Fotózás Alapjai
 3. Digitális fotózás
 4. Életmód
 5. Szépségápolás & Smink
 6. Marketing
 7. Termék Marketing
 8. Online Marketing
 9. Design
 10. Divat
 11. Felhasználói Tapasztalatok
 12. Grafikai Tervezés
 13. Web Tervezés
 14. Önfejlesztés
 15. Kreativitás Fejlesztés
 16. Karrier Fejlesztés
 17. Szoftver
 18. Egyéb
 19. Üzleti Képzések
 20. Média
 21. Saját Vállalkozás

Hatékonyan és gyorsan sajátíthatod el a program alapszintű használatát. A mindössze 8 óra alatt szerzett tapasztalataiddal, könnyedén mainpulálhatod és szépítheted fotóidat. Egyénre szóló oktatást biztosítanak, kizárólag veled foglalkoznak az idődhöz igazodva

Egyénre szóló Photoshop alapképzés

Leírás


A Photoshop a világ leghatékonyabb képkezelési és tervezési alkalmazása, mely nélkül szinte elképzelhetetlenek a különféle kreatív projektek. Olyan retusálási technikákat és trükköket mutatok meg neked a tanfolyamon, melyeket nem találsz meg az interneten. 

Unatkozol otthon és nincs mivel elütnöd szabadidődet? Szeretnéd elkápráztatni ismerőseidet? Esetleg a munkádat, illetve eladásaidat szeretnéd megkönnyíteni?

A Photoshop könnyen segítségedre lehet. Tedd szebbé profilképedet, vagy használd professzionális célokra, a photoshop nem fog cserben hagyni. 

A kidolgozott oktatási tematikának köszönhetően mindössze pár óra alatt sajátíthatod el az Adobe Photoshop alapjait és könnyedén fejlődhetsz tovább. Kizárólag veled foglalkozok, így természetesen a te idődhöz igazítjuk az órákat.


Mit tanulhatsz meg a kurzusok folyamán?

Megtanulod az Adobe Photoshop kreatív program használatát az alapoktól egészen a haladó felhasználásig, és megmutatom azokat a high-tech megoldásokat, melyeket kevesen ismernek és a leghatékonyabban működnek. Szakmai igényeidnek megfelelő oktatást biztosítok, legyen szó tervezőgrafikáról vagy fotográfiáról, stb. A tanfolyam végére akadálymentesen fogod kezelni a szoftvert és határok nélkül engedheted szabadjára kreativitásodat a digitális képalkotás világában.

   Amit kínálunk:

• 4x2 óra, időpont egyeztetéssel

• Macintosh rendszeren való tanulás

• Digitális jegyzet


FONTOS!   Az oldalon látható időpontok nem relevánsak! Az időpontokat te határozod meg, miután felvetted velem a kapcsolatot! 

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.