21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Taktikai Önvédelem

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Fitness & Egészség
  2. Önvédelem

Eléged van már az olyan edzésekből, ahol úgy csináltok mintha…? Mi úgy építjük fel a kondid és az önbizalmad, ahogy senki más! Szerezz formás alakot és hasznos önvédelmi tudást az edzéseinken.

Taktikai Önvédelem

Leírás


Mi az a Taktikai Önvédelem?

A Wolfe’s Taktikai önvédelem egy olyan nyugati önvédelmi képzés, aminek alapjait a keleti harcművészetek adják, de nem szépszerűségük, hanem hatékonyságuk. Az 1920-as évek óta ezek a technikák leegyszerűsödtek, letisztultak, tökéletesedtek, míg egy olyan rendszerré értek, amit nagyon könnyen, gyorsan meg lehet tanulni és maximális hatékonysággal használni a veszélyhelyzetben. A második világháború kezdete óta ezt a módszert számtalan hadsereg, katonai- és rendőri alakulat tette magáévá, a mai napig ezzel készítik fel a legnagyobb fegyveres erők tagjait – beleértve olyan világhírű szervezeteket is, mint például az FBI vagy a CIA.

A háromszintű képzést mindenki a saját tempójában tudja elsajátítani, az edzések kis létszámú csoportokban zajlanak, mindig 2 instruktor jelenlétében, ezzel garantálva, hogy minden tanulóra maximális figyelem jut. A speciális edzéstervnek köszönhetően bárki tud csatlakozni a tréninghez és pár hónapon belül fel tud zárkózni a haladóbbakhoz. Az alapok elsajátítása nagyon könnyű, és rövid idő alatt az állóképességed is látványos fejlődésen megy keresztül! – A Wolfe’s Taktikai önvédelem edzései érdekesek, és izgalmasak, az oktatók semmilyen kifogást nem fogadnak el, soha nem fogják hagyni, hogy feladd.

Épp ezzel fogod kitolni saját határaidat, és olyan állóképességre szert tenni, amit soha nem gondoltál volna magadról! Ez nem való mindenkinek; az edzésekre olyan embereket várunk, akik jobbak akarnak lenni. Őket viszont nemtől, kortól és fizikai felkészültségtől függetlenül tárt karokkal és sok szeretettel.

Csak a gyengék keresik folyamatosan a kifogásokat, aki erősödni akar, az vállalja a fejlődés nehézségeit.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.