21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

DoTerra esszenciák dallama masszázs kurzus

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Fitness & Egészség
  2. Általános Egészség
  3. Önfejlesztés
  4. Stresszkezelés
  5. Boldogság

Testet, lelket harmonizáló, feltöltő kezelés, amely túlmutat a hagyományos masszázsokon. Az eszencia , az érintés a hangok egyetlen dallamba összefonódnak, ahol elmosódnak valós és érzékeken túli világok határai. A lélek csendben megpihen, szárnyal ,majd visszatalál.

DoTerra  esszenciák dallama  masszázs kurzus

Leírás


Ezt a tréninget ajánlom masszőröknek , terapeutáknak , és családtagoknak egyaránt , hogy legyél te a családod terapeutája .

A terápiás doTERRA illóolajokkal végzett speciális masszázs az érintés, a vulkanikus kövek energiájának valamint a hangoknak különleges összekapcsoplódása ,melyben a test a megszólalásra váró hangszer és a hangtálak segítségével megszólalnak a kezelés során felhasznált esszenciák . 

A masszászkezelés az AromaTuch illóolajával történik megteremtve a kezelés légkörét , a lelki nyugalom és a testi megujjulás érzését . 

A masszázs elemei között fellelhető az alkarral történő olykor lágy , és olykor erőteljesebb simítás amit éppen az izomzat megkíván , és megtalálható a finoman lágy ringatás , a test megnyitása az új inspirációk befogadására . A kezelés hatékonyságát erősítjük a forró lávakövek alkalmazásával, mely megnyitva a test pólusait mélyebbre viszi az esszenciális olaj gyógyító energiáját , és végül a relaxálás megkoronázása a testbe került aroma hagtállal való finomhangolása. 

Testet, lelket harmonizáló, feltöltő kezelés, amely túlmutat a hagyományos masszázsokon. Az eszencia , az érintés a hangok egyetlen dallamba összefonódva , ahol elmosódnak valós és érzékeken túli világok határai. A lélek csendben megpihen, szárnyal ,majd visszatalál.


Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.