21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Argentin Tangó Teljesen Kezdő Tanfolyam

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Fitness & Egészség
  2. Tánc

Új Teljesen Kezdő Argentin Tangó Tanfolyam, hozzáértő, profi tanárokkal Buenos Airesből. Több mint húsz éves tapasztalat, világos, könnyen követhető útmutatás, ami tényleg működik!

Argentin Tangó Teljesen Kezdő Tanfolyam

Leírás


Szeptemberi Argentin Tangó Kezdő Workshop

Légy részese te is ennek a csodálatos világnak! 

Tanulj tangózni te is autentikus forrásból, az argentin Lucastól (aki gyermekkora óta foglalkozik e tánccal, és világszerte - USA, Kína, Európa, Argentina - hívták tanítani és fellépni a kilencvenes évek óta) - és magyar partnerétől (a szintén itthon egyedülálló tapasztalattal rendelkező) Judittól.

Az argentin, művész családból származó Lucas 12 éves korában kezdett táncolni testvérével Monica Molina Gazconnal Buenos Airesben. A legismertebb mesterektől tanult, és számos versenyt nyert meg. Meghívták Európába, az Egyesült Államokba és Kínába, illetve olyan ismert tangó filmekben táncolt, mint a tangós körökben kultikus 'Tango Lesson'.

Judit Budapesten született, távol a tangó hazájától. Itt kezdte tanulmányait, a gyökerektől messze, még abban az időszakban, mikor egészen új volt errefelé az Európát is lassan meghódító tánc. Szenvedélye újra és újra Buenos Airesbe hajtotta. Az Argentínában töltött évek alatt tánctudását a legnevesebb mesterek segítségével csiszolhatta és még a nyelvet is megtanulta. 

Lucas többször fellépett az egyedülálló C.I.T.A fesztiválon Buenos Airesben, és különböző fesztiválokon, előadásokon szerepelt Európa számos országában, az Egyesült Államokban és Kínában (mint tanár és fellépő művész). 

Judit mindeközben Budapesten szerepelt a Nemzeti Táncszínházban, az Operaházban és a Művészetek Palotájában, eleinte kisebb szerepekben, később szólótáncosként. Megalapította saját tánciskoláját, melyet négy éven át vezetett, miközben Európában turnézott. 

2014 volt az az év, amikor Lucas és Judit végül találkoztak és először (de nem utoljára) együtt táncoltak Buenos Airesben. Ekkor Lucas már 22, Judit pedig 14 éve foglalkozott argentin tangóval.

Hamarosan úgy döntöttek, együtt szeretnének dolgozni, hogy továbbadják egyéni tapasztalatukat és mindazt a szenvedélyt és tudást, ami az argentin tangóhoz köti őket, és ami a közös munka során kettőjük között keletkezett.

Együttműködésük során már számos buenos airesi milongán és fesztiválon (El Yeite Tango Festival és az egyedülállóan rangos C.I.T.A) tanítottak és léptek fel. Az év jelentős részét Budapesten töltik, ahol rendszeres órákat tartanak, és egyes hétvégéken pedig Európa különböző városaiban szerepelnek és tartanak tanfolyamokat. 

Éld át a valódi tangó élményt most Budapesten! Válj te is nagyszerű táncossá hozzáértő tanárok segítségével!

Világos, könnyen követhető útmutatás, ami tényleg működik! Több mint húsz éves tapasztalat.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.