21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Access Cosciousness 4 napos alapozó képzés

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
 1. Fitness & Egészség
 2. Általános Egészség
 3. Önfejlesztés
 4. Motiváció
 5. Memória & Tanulási Készségek
 6. Stresszkezelés
 7. Önértékelés
 8. Kreativitás Fejlesztés
 9. Vallás & Spiritualitás
 10. Boldogság
 11. Szülőség & Kapcsolatok
 12. Karrier Fejlesztés
 13. Produktivitás
 14. Személyiség Fejlesztés
 15. Üzleti Képzések
 16. Pénzügyek

Felfedezed a korlátlan lehetőségeket, a képességeidet. Mit változtathatsz meg ez alatt a 4 nap alatt? Bármit, amire hajlandó vagy éberen ránézni, és végre az újat a jobbat, a változást választani. Mi kell hozzá? A jelenléted és az elköteleződésed magad mellett. A legfontosabb témákat végignézzük, amire az emberek általában alapozzák a döntéseiket és ítéleteiket. Folyamatos kérdezéssel és tisztításokkal egy intenzív felszabadító hozzájárulás ahhoz, hogy új alapokra helyezhesd a szemléletedet, a működésedet, az életed, az egészséged, a terveidet, a kapcsolataidat és a teremtéseidet. Hozzájárul, hogy megváltoztathasd a számodra nem működő dolgokat, tudatos legyél magadról és az életedről. Segít, hogy felismerd és elismerd magad, értékeld magad, kihasználd a tudásod. Felfedezhesd a lehetőségeidet ebben a végtelen univerzumban, hiszen minden lehetőségedet csak a nézőpontjaid korlátozzák.

Access Cosciousness 4 napos alapozó képzés

Leírás


A 4 napos alapozó képzés egyszerűen csak egy elszántságot kíván tőled, hogy önmagadat választod, és olyan választásokat hozol, amik a Te valódi vágyaidat, a te örömödet, a te életedet fogják megvalósítani. 4 nap könnyedség, változás, olyan emberek és facilitátor mellett, akik teljesen elfogadnak téged, és ítéletmentes érzékeléssel  és egy egy fantasztikusan hatékony szóbeli eszközzel segítenek, hogy önmagadra találj és a legtöbbet hozd ki magadból.  Elsöpörhetsz jó pár korlátozást és önkorlátozást.  Helyre áll az önképed, önértékelésed, ha leengeded a falaidat. A képzésen minden hozzájárulást megkapsz, hogy az éberséged helyreálljon, és ráláss mi az ami nem erre visz? Mi az ami akadályoz, és mi az ami a te természeted, és természetesen könnyedén működik neked. 

Újraélheted a nyitottságot és kíváncsiságot, ami már gyerekként is megvolt neked. Teljességbe, tudatosságba, harmóniába kerülhetsz magaddal. Megváltozik a rálátásod a világra. 

Rengeteg praktikus eszközhöz jutsz, rengeteg új nézőpontból fogod meglátni magad. kipróbálhatsz 5 energetikai testkezelést, amik a mindennapjaidban is állandóan rendelkezésedre állnak, hogy javíts a helyzeteden, a testeden, az életeden. Kérdések, tisztítások, szóbeli és energetikai eszközök formájában, az együtt teremtés, a tudatosság és az érzékelés formájában is.

Mottója, hogy „Az élet könnyedén, örömmel és ragyogva áramlik hozzám”, ha azt választom.

Teljesen újat választhatsz és teremthetsz, túl ezen a valóságon. Új eszközöket ad neked, új kérdésfelvetéseket mutat. Közben felvetheted a saját kérdéseidet, és cserélhetsz barst, s kipróbálhatsz pár új testkezelést, ami a tananyag része. 

4 napig csak magaddal foglalkozol, és azzal, milyen életet szeretnél megteremteni. Erre a képzésre csak egy 1 napos Access Bars tanfolyam után jelentkezhetsz, de azt igény szerint rendszeresen szervezek. Ha azon még nem voltál, akkor kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, mert legalább havi 2 alkalommal van erre lehetőség és igény szerint több alkalmat is kitűzhetek, akár vidéki városokban is.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.