21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

AromaTuch Technique masszázs kurzus

Helyszín: , Jegyek 12,700 Ft -tól.
  1. Fitness & Egészség
  2. Masszázs
  3. Életmód
  4. Szépségápolás & Smink

A masszázs a világon található legmagasabb szintű terapeutikus doTerra olajokkal történik. Jótékony hatásukra az egész szervezetre kiható javulás érhető el. A kezelést háton, talpon és kézen végezzük. melynek célja: Homeosztázis-vegetatív egyensúly megteremtése. A metódus könnyen elsajátítható, előképzettséget nem igényel.

AromaTuch Technique masszázs kurzus

Leírás


Tiszta, minőségi doTERRA illóolajokkal végzett AromaTouch masszázs

100%-osan tiszta, terápiás doTERRA illóolajokkal végzett speciális masszázs a háton, a talpon és a kézen. Nagyon hatékony az egészségünk megtartásához, betegségekből való kilábaláshoz, több napig tartó feltöltődéshez. A masszázs könnyed érintésekből, finom simításokból áll, a neve is innen adódik:AromaTouch Technique = Illatos Érintés Technika.

A világon fellelhető legmagasabb szintű terápiás hatással rendelkező illóolajok. A doTERRA szó jelentése: ’A Föld ajándéka’. 8 féle speciálisan kiválasztott, megfelelő sorrendben alkalmazott olaj, ettől olyan hatékony és egyedi ez a technika.

A test betegségeinek legáltalánosabb alaptényezői a stressz, a méreganyagok jelenléte, a gyulladás, valamint a vegetatív egyensúlyvesztés. Felismerve ezt, az Aroma Touch technikát ezeknek kezelésére és a test egyensúlyi állapotának, homeosztázisának visszaállítására dolgozta ki dr. David Hill, amerikai masszázs- és aromaterapeuta. A tiszta terápiás illóolajok nyugtatólag hatnak ránk, illetve segítenek megőrizni egészségünket, illetve helyreállítani szervezetünk esetleges kibillent egyensúlyát.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.