21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Shang- Gung energetizáló torna sor

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Fitness & Egészség
  2. Jóga

Mit nyújt a Shang-gung mindennapos gyakorlása? - azonnali feltöltődést - jobb látást és hallást - jobb emésztést és minden testi funkció javulását, beleértve az agyi funkciókat, a memória élesedik, tanulás esetén nagy segítség! - nyugodt alvást - az intuíció erősödését, pontosabbá válását - érzelmi világunk harmóniáját, stb.

Shang- Gung energetizáló torna sor

Leírás


“A shang-gung egy több ezer éves hagyományon alapuló gyakorlat sorozat, amit buddhista szerzetesek gyakoroltak mindennapi életükben. A gyakorlat az emberi testben keringő energia keringését egyensúlyba hozza. A kéz nyitó, záró és  körző mozdulatai a testet körülvevő meridiánokon levő pontokra közvetlenül hatást gyakorolva energia teret képez. A gyógyító energia a belső szervekben egyensúlyt teremtve szabad utat biztosít a khii számára.
A megmozgatott energia kihajtja a testből a méreganyagokat és szervekben egyensúlyt teremtve a betegséget megelőző és gyógyító hatást fejt ki.
A felszabadult energia az idegsejteket regenerálja és új idegsejteket is, működésbe hozza. Ezért a gyakorlatsorozat másik neve Elmét élesítő gyakorlat. Gondolkodó képességet javítja, és elmét élesíti. Gyerekeknek a tanulást, idegen nyelvtanulást nagymértékben növeli. Időseknél erősen javítja a memóriát.
A tápláló pontok az elemek egyensúlyát teremtve az energia akadálymentes keringését biztosítja. Ha ez zavart szenved, akkor betegség alapjául szolgál.
A gyakorlat mozdulatai rendkívüli energiát és különleges képességet fejlesztenek ki. Az érzékszervek működését nagymértékben javítja.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.