21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Svédmasszázs alaptanfolyam e-learning

E-learning , Jegyek 30,099 Ft -tól.
  1. Fitness & Egészség
  2. Általános Egészség

Svédmasszázs alaptanfolyam új módszerrel - e-learning

Svédmasszázs alaptanfolyam e-learning

Leírás


Svédmasszázs alaptanfolyam

-e-learning-

Köszöntelek az Életerő Stúdió online Svédmasszázs alaptanfolyama iránt érdeklődők között. Egy olyan szép és közkedvelt szakma elsajátításáról van itt szó, amit akár fő, akár mellék- jövedelem forrásként is használhatsz, vagy családi és baráti körben is nagy népszerűségnek fogsz örvendeni.

Az online svédmasszázs alaptanfolyam elméleti és gyakorlati témakörei, illetve a tanfolyam felépítése megegyezik a hagyományos tantermi tanfolyam anyagával.

Az online tanfolyam előnyei

De, most lássuk, hogy miről is fog szólni ez a tanfolyam: Először az innovatív és egyre elterjedtebb módszerről beszéljünk pár szót.

A technika és az online világ fejlődése egyre több lehetőséget ad nekünk, hogy elérjük céljainkat és megvalósítsuk álmainkat.

Az online tanfolyamok és képzések tárháza ugrásszerűen bővül. Egyetemek, közoktatási intézmények és számtalan haladó szellemű felnőttoktatási központ használja már az online oktatást.

Szeretném eloszlatni a kétségeiteket a módszerrel kapcsolatban, mert valószínű felmerült bennetek a kérdés: „Ki hallott már olyat, hogy képernyőről tanulva, fülhallgatóval a füledben meg lehet tanulni masszírozni?”

Nézzük meg, milyen előnyei vannak az online oktatásnak?

Megfizethető: útiköltséget, szállást spórolsz vele és még szabadságot sem kell kivenni

Kényelmes: A tanulók bárhol, bárhonnan, bármikor elérhetik a tananyagot. Az online oktatási rendszer, ezáltal sokkal kényelmesebb, mint a személyes jelenlétet kívánó tanulás. Emellett fórumok és online kommunikációs csatornák segítik a tanulókat a kurzusok elvégzése alatt.

Bárki számára elvégezhető: azok az emberek is elvégezhetik, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak rendszeresen órákra járni (pl. kismamák és anyukák, akik otthon vannak a gyerekeikkel; dolgozók, akik reggeltől estig dolgoznak; olyanok is vannak, akiknek nehezen megoldható, vagy nem tudják megoldani az oktatásra való bejárást)

Testre szabható: az online tanulás sokkal nagyobb szabadságot nyújt a diákoknak abban, hogy hol, mikor, mit, hogyan és milyen mértékben tanuljanak. Bármikor visszatekerheted a felvételt, ha elfáradtál, vagy egyéb ok miatt ki kell kapcsolnod a videót.

Annyiszor nézed meg, ahányszor csak szükséges ahhoz, hogy megtanuld a fogásokat.

Bármelyik napszakban bekapcsolhatod. Ha csak éjszaka, vagy hajnalban érsz rá tanulni, akkor egy gombnyomás és máris indul a személyes és neked szóló tanfolyam.

Az online tanfolyam nincs óraszámhoz kötve, így annyit foglalkozol, a tananyaggal amennyit csak szeretnél. Természetesen minél jobban elmélyedsz az elméletben és minél többet alkalmazod a fogásokat, annál határozottabb sikereket érsz el, annál erősebb lesz az önbizalmad, és a masszázs technikád és fogásaid is rutinosabbak lesznek.

Az online masszázs tanfolyam két modulból, folyamatos online konzultációból és igény szerint vizsgából áll:

az első és nagyon fontos az anatómia – mely az emberi test felépítéséről szól alap szinten masszőröknek.

Ehhez társul egy hanganyag, anatómiai szemléltető ábrákkal és animációval. Az emberi test felépítésének ismerete szükséges ahhoz, hogy jól tudj masszírozni, tudnod kell, hogy mi van a vendéged bőre alatt, mit szabad és mit nem.

a második a masszázs elmélete és gyakorlati oktatása, melyhez több oktató videót is kapsz leckénként. A videók úgy lettek felvéve, mintha személyesen ott lennél az oktató mellett.

Ezt követően pedig igény szerint vizsgát is tehetsz, de ez nem kötelező, enélkül is teljes a tanfolyam.

Vizsgázni két mód közül választhatsz: az egyik a videó kapcsolat létesítése, melyen keresztül bemutatjátok a kapott feladatot, a másik pedig, hogy személyesen bejössz az Életerő Stúdióba. Támogatjuk az online és a hagyományos vizsgát is.

Online konzultációt előre egyeztetett internetes videó és/vagy hang kapcsolattal vehetsz igénybe.

Amikor már, felkészültél a vizsgára, akkor e-mailen, az eleterostudio@gmail.com, vagy az Életerő Stúdió facebook oldalán, jelezd, hogy vizsgázni szeretnél és megbeszélünk egy időpontot.

Ha szeretnél oklevelet, akkor kérlek előre jelezd. A magyar nyelvű oklevél kiállításának díja benne van a tanfolyam árában.

Ha idegen nyelvűt szeretnél (pl. angol, német, román stb.), annak 2000 Ft a plusz díja.

Ha bejössz személyesen az oklevélért, akkor kérlek egyeztessünk időpontot a jöveteledre.

Ha postai úton kéred a kiszállítást, akkor 2000 Ft a postai buborékos ajánlott küldemény díja.

Jelenkezz az egyedülálló módszerrel történő e-learning tanfolyamunkra!

Az online tanfolyam előnyei

Tanterem
Bevezetés

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.
Ajánlott tréningek
Kosár
Kosár Elem törölve.