21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Metamorf masszázs

Helyszín: , Jegyek 12,700 Ft -tól.
  1. Fitness & Egészség
  2. Általános Egészség

Mindennapjainkban különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak tudatunk legmélyén (csalódás, félelem, sokk, szeretetmegvonás, szégyen stb). Ezekre sokszor tudatosan már nem is emlékszünk, de teherként továbbra is cipeljük őket magunkban. Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, így erőteljes hatással vannak tudatunkon keresztül a mindennapi életünkre is. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom a tudatalattinkban is elraktározódik. A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika. Megszabadítja a lelket a sérülésektől, így lehetőséget teremt, hogy teljesebb, örömtelibb, harmonikusabb életet éljünk

Metamorf masszázs

Leírás


A Metamorf technika nem a klasszikus értelmében vett masszázs, hanem gyengéd érintések az ujjbegyekkel a kezelt személy lábán, kezén és fején.
Ezek a könnyed érintések segítenek felszabadítani és átalakítani a bennünk lévő blokkokat, melynek révén a szervezet harmóniába kerül.
Milyen blokkokról van szó?
Születés előtt időszakban, a magzati korban, illetve életünk során különböző lelki hatások érnek (csalódás, gyász, kudarc, szégyen), melyek elraktározódnak a tudatunkban, sejtjeink pedig tárolják az információkat.
Sokszor nem is emlékszünk ezekre tudatosan, hanem csak azt tapasztaljuk, hogy életünk megakad, nem úgy sikerülnek a dolgaink, ahogyan szeretnénk, vagy elszigetelődünk, magányosak vagyunk.
Ez a módszer segíti az „átváltozást”, metamorfózist élünk meg, mivel oldja a bennünk lévő zavaró emlékeket.
A múlt síkján három időszakaszra hat: érinti és oldja az előző életekből, a magzati kor idejéből származó, valamint a születés utáni életszakaszban kialakult problémát okozó emlékeket, élményeket.
A Metamorf technika az egyénben rejlő képességek átalakulását segíti elő.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.