21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Dsmile Funkcionális Team Manager

Helyszín: , Jegyek 95,123 Ft -tól.
  1. Fitness & Egészség
  2. Általános Egészség

A Dsmile Body Balance Tréningközpontot pontosan ilyen szakértői team hozta létre, és úgy hisszük, világszerte az egyik leghatékonyabb kezeléstípust nyújtja. Több száz elégedett páciensünk, és sikeres trénerünk jelent garanciát az általunk képviselt és alkalmazott, innovatív eljárások sikerére. Itt a lehetőség az Ön számára, hogy közéjük tartozzon! A Dsmile Body Balance Tréning egyik fő előnye, hogy a trénerképzés során a részvevők azonnal kész gyakorlati tudást szereznek. E tudás birtokában pedig Ön teljes körű ellátást nyújthat majd pácienseinek!

Dsmile Funkcionális Team Manager

Leírás


Intenzív képzésünkön a részvevők olyan azonnal alkalmazható gyakorlati tudást sajátíthatnak el, amellyel edzőként szélesíthetik szolgáltatásaik palettáját. A Funkcionális Team Manager kurzusunk a Ráébresztő vizsgálatra épül, amely ismeretében rögtön felállíthatják a diagnózist klienseiknél, akik így ők azonnal megértik, hogy mire van szükségük. Különleges tanfolyam, melyet elsősorban fogászati asszisztenseknek, dentálhigiénikusoknak, ápolóknak, fogorvosoknak, fogszabályzó szakorvosoknak ajánlunk. Egy orvosi csapatot koordinálni bizony nem egyszerű feladat. Tudnunk kell, hogyan bánjunk a betegekkel, ismernünk kell a rendszer működését, és figyelemmel kell kísérnünk a teljes csapat munkáját. A Funkcionális Team Manager képzésen minden olyan készséget elsajátítanak a résztvevők, mely elengedhetetlen a csapat hatékony koordinációjához.

A képzés időtartama: 2 nap 

A képzésen leadott óraszám: 20 óra

Minősítés: Megfelelt/ Nem felelt meg

Tartalom: a Ráébresztő vizsgálat menete (bevezetés, alapismeretek), gyakorlatok megismerése, betanulása, alkalmazása, sales alapismeretek elsajátítása

Vizsga: a tételek gyakorlati bemutatása (Ráébresztő vizsgálat).

A sikeres vizsgát követően oklevelet adunk, amely jogosultságot ad a Certifikáció megszerzésére. Certifikált Funkcionális Team Manager végezhet teljes értékű Ráébresztő vizsgálatot.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.