21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Dsmile Body Balance Trénerképzés

Helyszín: , Jegyek 295,021 Ft -tól.
  1. Fitness & Egészség
  2. Általános Egészség

A Dsmile Body Balance Tréningközpontot pontosan ilyen szakértői team hozta létre, és úgy hisszük, világszerte az egyik leghatékonyabb kezeléstípust nyújtja. Több száz elégedett páciensünk, és sikeres trénerünk jelent garanciát az általunk képviselt és alkalmazott, innovatív eljárások sikerére.Itt a lehetőség az Ön számára, hogy közéjük tartozzon! A Dsmile Body Balance Tréning egyik fő előnye, hogy a trénerképzés során a részvevők azonnal kész gyakorlati tudást szereznek. E tudás birtokában pedig Ön teljes körű ellátást nyújthat majd pácienseinek!

Dsmile Body Balance Trénerképzés

Leírás


Dsmile Body Balance Tréning

Új perspektíva a craniofaciális gyógyászatban

Orofaciális, myofunkcionális terápiával foglalkozik? Logopédus vagy Fogorvos? Elmélkedett már azon, hogy a légzés és a helyes nyelvpozíció beállításával miként tehetné hatékonyabbá a kezeléseket?

Esetleg testterapeuta? Tapasztalta már, hogy a myofunkcionális egyensúlyvesztés az egész testre hatással van, így akadályozza a páciens fejlődését?

Ön fizikoterapeuta? Érdekli, hogyan tehetné eredményesebbé a foglalkozásokatÉnektanárként, vagy hangtrénerként kíváncsi rá, hogy a tanítványok hogyan érhetnek el rövidebb idő alatt jobb eredményeket?

Fogorvos, esetleg fogszabályozó szakorvos? Akkor bizonyára tudja, hogy a kezelés gyorsabb és stabilabbá válik, ha megteremtjük a myofunkcionális egyensúlyt. A helyes, orron át történő légzés elsajátításával a szervezet ellenállóképességét is növelhetjük.

A fentiekre a megoldás: Dsmile Body Balance Tréning.

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.