21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Csakra talpmasszázs

Helyszín: , Jegyek 17,780 Ft -tól.
  1. Fitness & Egészség
  2. Általános Egészség

Különleges energetikai kezelést tanulhatsz meg , mely a finom érintések , rezgések gyógyító harmonizáló hatásán alapul , segítségül hívva a csakra terápiát ,a fél drága kövek , az esszenciák, valamint a tibeti hangtálak különleges láthatatlan dimenziókból érkező rezonanciáját .

Csakra talpmasszázs

Leírás


A csakra az ősi hindu bölcselet szerint az életenergiák forrását jelenti, rejtett energiaközpontok amelyek az energiarezgéseket “ezüst fonalán” kötik össze az anyagi testtel. Általuk pedig eljuthatunk olyan világokba, ahol tér és idő már érvényét veszti.

A reflexológia, mint ismert alternatív terápia, nemcsak a test gyógyulását célozza, hanem bepillantást nyújt a lélek mélységeibe is. A betegség ugyanis mindig lelki diszharmónia testi megnyilvánulása, ami a finom szövetek területén megfogható. Ehhez a területhez juthatunk el a hét csakrán át.

CHAKRA05allchakrasA lábunk -talpunk és lábfejünk- csatorna a test különböző szervei és az energiaközpontok között, valójában pedig testi és lelki létünk hű tükrei. A talpreflexológia segítségével hozzáférhetünk mind a testi,mind a szellemi területhez. A reflexzónák masszírozásával a csakra-energiák fölpezsdülnek. Ideális módszer a bajok megelőzésére, de hatásos gyógymód különösen pszicho-szomatikus és krónikussá vált betegségeknél.

A kezelések hatásfokát az ásványok, a színek, az illóolajok és a tibeti hangtálak gyógyító erejével is segítjük.

Végül, de nem utolsó sorban: ez a gyógymód nélkülözi a kellemetlen mellékhatásokat, mert a test maga orvosolja önmagát a lehető legtermészetesebb módon.

A tanfolyam tematikája:

    A talp csakra masszázs eredete
    Csakra rendszerünk , amit a csakrákról tudnunk kell
    Csakráink elhelyezkedése a talpon
    Kezelés sorrendje
    Indikációja
    Kontraindikáció
    Kövek kiürítése, tisztítása, feltöltése
    A kezelés során használt esszenciális olajok
 

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.