21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

hogyan legyél szép -3 órás sminktanfolyam

Helyszín: , Ingyenes jegy elérhető.
  1. Életmód
  2. Szépségápolás & Smink

3 óra alatt megtanulhatod, hogyan jelenj meg egy üzleti tárgyaláson, vagy hogy legyél csábiíó nő, vagy akár egy röpke 5 percalatt szép legyél a munkahelyeden

hogyan legyél szép -3 órás sminktanfolyam

Leírás


Dobd fel magad bármikor legyen egy tökéletes sminked! Tanuld meg nemzetközi versenyeken jó helyezést elért sminkmestertől a fortélyokat és az eszközök megfelelő használatát. Tudj meg többet a kozmetikumokról, és kerülj közelebb a professzionális világhoz. A tanfolyamot Tarjányiné Gera Szilvia a Panoráma Beauty Szalon vezető sminkmestere tartja.

 A szakember vallja, hogy fantasztikus érzés, a belső szépséget különböző praktikákkal, még inkább kiemelni, a lehető legjobbat kihozni a nőből. Hazai és nemzetközi tudását szívesen osztja meg másokkal, akik szeretnének egyszerűen szépek és magabiztosak lenni.

Érzékeny a bőröd, vagy problémás?

Itt lehetőséged van kipróbálni, vegán, ecocert minősítésű, tartósítószer, parabén, és kőolajmentes, szilikon és illatanyag mentes , olasz, francia, német termékeket.

Egy gyors nappali sminket, korosztálytól függően egy üzleti-business, vagy egy trendi sminket, majd egy színházi vagy buli sminket sajátíthatsz el.

Korosztályokat csoportosítjuk lehetőség szerint 15-25 tini, fiatal hölgy, 25-40 üzletasszony, háziasszony -40 felett érett nő

Menete: bőrdiagnosztizálás, sminktanácsadás, alapozás technikák, szemöldökformázás, kozmetikai táska áttekintése, szem , arc és száj forma, eszközhasználat, gyors nappali- nude smink, trendi vagy üzletasszony smink, színházi vagy buli smink

Helyszín: panorámás, kellemes, jól megközelíthető, a város központjában, Metro közeli és jó parkolási lehetőséggel

Nyitvatartás: H-P 8-21 h Sz-V megbeszélés szerint, plusz felár!

                     mb : 06 70 709 42 80

                             06 70 391 7938

Ha részt veszel ezen a tanfolyamon a következő sminktanfolyamnál 10 % kedvezményt kapsz és még egy ajándék ecsetben is részesülsz!

Portfólió lehetőség Miss Hungary fotósával!

Professzionális kozmetika is van a helyszínen, ha részt veszel egy sminkoktatáson 10 % kedvezményben részesülsz!


Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Ajánlott tréningek
Kosár
Kosár Elem törölve.