21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Okleveles Kutyakiképző Tanfolyam

Helyszín: Családi Kutyás Sportközpont Bp., XV. , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Életmód
  2. Kisállat Gondozás & Kiképzés

Kommunikáció, konfliktuskezelés, megfelelő vezetés és a különféle technikák a kutyakiképzésben . Mikor mit, hogyan és miért! A tanfolyam sikeres elvégzéséről hivatalos, nemzetközi MEOESZ által kiállított BH Bizonyítványt és Oklevelet adunk ki.

Okleveles Kutyakiképző Tanfolyam

Leírás


Kommunikáció, konfliktuskezelés, megfelelő vezetés és a különféle technikák a kutyakiképzésben . Mikor mit, hogyan és miért!

.

Mennyire érted meg a kutyák jelzéseit és mit kezdesz az információval, hogyan reagálsz? A tanfolyam sok más mellett arról is szól, hogyan leszel képes mély kapcsolatot kialakítani a kutyáddal. Megtanulhatod, hogyan kapcsold össze az érzéseidet a gondolataiddal és cselekedeteiddel. A helyesen nevelt, tartott kutya kiegyensúlyozott, érzelmileg stabill és terhelhető lesz.

A tanfolyamon megismered a kutyák fejlődésének lépéseit, életkori sajátosságaikat.   

Megismersz többféle képzési technikát. Képes leszel a kutya fejlődését leginkább támogató eszközt, technikát kiválasztani és alkalmazni;

Megtanulod felismerni a kutyák jelzéseit és azokra megfelelő módon reagálni; A kutyák számára is érthető módon kommunikálni . 


Miért nálunk tanulj?

Amit hallasz, elfelejted. Amit látsz megjegyzed. Amit csinálsz megtanulod!

– Módszertanunk 80% valós helyzetű gyakorlatból és 20% releváns, elsősorban a gyakorlati órán elhangzó elméletből áll.

– Képzésünk kiemelkedően hatékony a csoportban történő egyéni fejlesztési folyamatokkal. Így részese lehetsz a különböző képzési technikáknak.

– Képzésünk központjában az észlelési és cselekvési kompetenciád fejlesztése áll. Minden résztvevő saját tanulási és fejlődési szükségletének megfelelően halad, mégsem marad le!

 .

Képzési koncepciónk az integrált tapasztalati tanulás módszertanára épül. Ez azt jelenti, hogy a résztvevők a tapasztalataikat a megfelelő elmélettel mélyítik el.

A tanfolyam tematikájának felépítésénél figyelembe vettük a korábbi évek tapasztalatait és visszajelzéseit. Számos olyan modellel és eszközzel bővítettük, amelyektől a tanulás hatékonyabban zajlik. A tanfolyam interaktiv. A résztvevők elméleti és gyakorlati órákon tanulják meg a módszertant.

A tanfolyam sikeres elvégzéséről hivatalos, nemzetközi MEOESZ által kiállított BH Bizonyítványt és Oklevelet adunk ki.

A következő tanfolyam:

2018. október 20-án indul (a vizsga 2019.április 7-én)

Időtartama 6 hónap (130 óra), mely elméleti és gyakorlati oktatást tartalmaz. A tanfolyam díja: 139.000.-Ft + 25.000.- vizsgadíj. 

Helyszín: Országos Munkakutya Sport Egyesület Kutyaiskola Sportpálya Budapest, XV. Felsőkert utca és Mélyfúró utca találkozásánál             (GPS koordináta: É 47.583018 K 19.1356142)


További információ: Petrisyn Anita +3620 8028221

Értékelések


Nem érkezett vélemény ehhez a tréninghez.

Időpont(ok)


Okt
20
00:00
-
Ápr
07
15:00
Nincs elérhető jegy
Minimum létszám 3 fő
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.