21st april 2014 2:13am

Új értesítések

Naptár
Régi értesítések

Bocsi Viki - Bartha Ákos - Szabó Gál Bence Csúcstalálkozó

Helyszín: , Nincsenek elérhető jegyek
  1. Életmód
  2. Egyéb

Májusban találkozott a Szuper Csapat, s akkor megígértük, hogy az az alkalom egy egészen különleges folytatást készít elő;

Bocsi Viki - Bartha Ákos - Szabó Gál Bence Csúcstalálkozó

Leírás


Májusban találkozott a szuper csapat, s akkor megígértük, hogy az az alkalom egy egészen különleges folytatást készít elő;


Bocsi Viki, az egészséget óvó, személyre szabott táplálkozás gyakorlati tanácsadójának kedves társaságában, az Ő felvezetésével egyetlen estén, egy színpadon, egy-egy rendkívüli előadáson hallgathatod meg Bartha Ákost, az egészségükért étrendjükön keresztül is tenni akarók elkötelezett segítőjét, a téma tudományos szakértőjét, kipróbált és bevált módszerek kifejlesztőjét, ezt megelőzően számos tematikus est elsöprő sikerű előadóját, és Szabó Gál Bencét, a vitamin- és egyéb étrendkiegészítő-termékek alighanem felülmúlhatatlan, ikonikus fejlesztőjét, a GAL márka vezető alkotóját.


Elképesztően sok minden történik ebben az évben Mindhármuk, s velük munkatársaikként a mi életünkben is, de ezt a közelgő produkciót talán mindennél jobban várjuk. Ákos és Bence felvázolták az este témáit, a mi állunk pedig leesett..


Íme hát, Bartha Ákostól ezekről hallhatsz majd:

- Melyek a hazai táplálkozási szokások legnagyobb buktatói és mindennek milyen

következményeit látjuk?

- Miért nem működnek megfelelően az általános mintaétrendi javaslatok hosszútávon?

- Hogyan kerülhetőek el életminőséget rontó, krónikus egészségügyi kihívások az étrend segítségével (nutriterápia)?

- Az Európai Unió statisztikai hivatala szerint nekünk, magyaroknak mindössze 58, még viszonylag egészségesnek tekinthető életév prognosztizálható... Mit tehetünk mi ez ellen?

- Milyen következtetések vonatóak le több mint 10.000 laborvizsgálati eredmény áttekintéséből? (Megelőzési célú laborjavaslatokról általánosságban és komolyan elkötelezettek számára: anti-aging)

- Bioidentikus táplálkozás biomedikális eszközök segítségével. (Vegetáriánus, paleolit vagy hagyományos dietetika: előnyök és buktatók)

- Fejük tetejére állított nézőpontok: csak akkor együk, ha biztosan nem okoz panaszokat vagy csak azután kezdjük kiiktatni, ha már komoly gondokat tapasztalunk: glutén, tejcukor, FODMAP (pl. fruktóz)-ételek

- A Kárpát-medence hagyományos étrendjének előnyei, és amit máshol biztosan jobban csinálnak nálunk...


Kiút a táplálkozási tanácsok útvesztőiből, avagy kortárs táplálkozáskalauz egy élelmiszerbiológus szemével; több, mint 7000 Ügyfél tapasztalatain keresztül...


S hogy végképp komoly fejtörést okozzon, részt vettünk-e már valaha ehhez foghatóan tartalmas előadáson, Szabó Gál Bence is határtalanul izgalmas, hasznos tudnivalókkal telt programmal készül - így fogalmaz:


Előadásom célja, hogy a hallgatóimmal az eddigi termékfejlesztési munkám során felgyűlt tapasztalataim közül megosszam azokat, amelyeket a legfontosabbnak tartok egy felhasználó számára a vitaminok és étrend-kiegészítők tengerében való tájékozódáshoz.

Azokat az információkat, amelyeknek felhasználóként magam is nagyon örültem volna korábban... Néhány kérdés, amit az előadásomban mindenképp megválaszolok:

- Kinek érdemes vitaminokat és egy egyéb kiegészítőket szednie, és kinek nem? Hogyan lehet úgy táplálkozni, hogy amellett kiegészítőkre ne legyen szükség?

- A különböző táplálkozási szokások/választások mellett miket érdemes szedni?

- Mikor árt és mikor használ egy kiegészítő? 

- Hogyan találjuk meg a valóban hatásos kiegészítőket?

- Miért van az, hogy a kiegészítők többsége hatástalan, és sok közülük még kifejezetten ártalmas is lehet? Miért igaz ez még látszólag megegyező összetételű és jelölésű kiegészítők esetében is? Hogyan lássunk ezeken és a becsapós marketingjükön túl?

- Mik a jellemző csalások és ártalmak az étrend-kiegészítők körében?

- Miért nem kapható jelenleg egyetlen olyan multivitamin sem  Európában, ami ne lenne ártalmas az emberek min. 50%-ára?

- Gyermektervezés, várandósság és szoptatás alatt mire ügyeljünk, ha kiegészítőket választunk? 


Hogy Viki, Ákos és Bence közös jövője mi mindent tartogat, arról még csak formálódó elképzeléseink vannak, de hogy ez az előadás fergeteges lesz és egyedi, afelől nincs kétségünk.

Értékelések


Györgyi Enikő Jurásné Barducz

Nagyon örülök, hogy személyesen is megismerhettelek Titeket. Nekem egy élmény volt, sajnos 21:05-kor távoznom kellett, lemaradtam még jó pár dologról, de remélem hamarosan megkapom a konferencia anyagát, és akkor pótolom a hiányzást:-) Alig várom októberben megyek a kislányom eredményeivel, tudom, hogy a legjobb kezekben vagyunk, már csak a férjemet kell jobban megreformálnom, de mivel Ő bringázik keményen nehezen tudom rávenni. Lehet, hogy a Bocsi Viki ajánlását fogom neki Karácsonyi ajándéknak szánni és akkor kiderül milyen típusba tartozik. Szóval nekem csak ++++++ visszajelzésem van, és imádtam az előadás minden percét. További sikereket tiszta szívből kívánom: Jurásné Györgyi

Időpont(ok)


Jelenleg nincs elérhető időpont
A tréninggel kapcsolatos kérdéseket itt teheted fel!

Térkép


Kosár
Kosár Elem törölve.