Ha a honlapomon vagy a facebook oldalamon keresztül jutottál be ide, akkor ÜDV itt, ha pedig ezt a blogot nyitottad meg először,- akkor is ÜDV itt J - látogasd meg websiteomat is.

Címe: http://sgmtrener.hu/hu

SALES KULTÚRA rendezvénysorozat információk:

http://saleskultura.hu/

Facebook oldalaim:

 https://www.facebook.com/sgmtrener/

https://www.facebook.com/saleskultura/

https://www.facebook.com/groups/312493179164276/


Egy rövid bemutatkozás: 

Pataki Attila vagyok az SGM-TRÉNER és a SALESKULTÚRA alapítója. Egy hétköznapi 39 éves srác, aki, amellett, hogy, férj, apa, és testvér is egyben, szíve ügyének tekinti az értékesítést.

A rendszer melyet létrehoztam a 19 éves értékesítői munkásságom alatt összegyűjtött tapasztalataimra épül. Amit fontosnak tartok megemlíteni, hogy ez a tapasztalat folyamatos, hisz a mai napig az értékesítés sűrű dzsungelében, testközelből élem meg eme szakma gyönyörűségeit és gyötrelmeit egyaránt.


FONTOS közlemény!

A blogot minél hitelesebbé szeretném tenni az által, hogy neveket és cégeket is felsorolok benne. Viszont ezt sajnos nem mindig tehetem meg. Minden egyes céget, vagy személyt amit lelátogatok, és írni fogok az ott történtekről, meg fogok kérdezni, hogy feltüntethetem- e őket a blogomban.  


Miért „Önműködő értékesítés”?

Mert, ha alkalmazod a módszeremet az SGM-Trénert, akkor olyan kapcsolatokra fogsz szert tenni, hogy az ügyfeleid örömmel fognak rólad és a termékedről beszélni másoknak.

Ez azt fogja eredményezni, hogy futótűzként fog terjedni a jó híred, és ez által az üzleted szinte magától fog működni.


Mit kapsz ezen a Blogon?

- részletesebben be fogok mutatkozni neked. Szeretném, ha megismernél, és szeretném megmutatni azt is, hogyan jutottam el az SGM-Tréner módszerig.

- tájékoztatni foglak 2-3 napi rendszerességgel a terepen végzett munkásságomról. Milyen ügyféllel találkoztam, hogy tárgyaltam, hogy készültem fel egy-egy tárgyalásra, mit rontottam el, vagy mi az, ami előrébb vitte az üzletmenetet.

- szeretném, ha te is hozzászólnál ezekhez a bejegyzésekhez. Kiváncsi vagyok a véleményedre.

- rendszeresen tájékoztatlak az általam ajánlott tudásanyagokról, előadásokról.

- ha eljössz egy általam ajánlott előadásra, személyesen is be tudunk mutatkozni egymásnak, amivel egy új kapcsolati hálót építhetünk ki. Hiszem, hogy azonos gondolkodású emberek vonzzák egymást, ezért egy közösség is ki fog alakulni, amivel erősíthetjük az értékesítési szakma hírnevét.

- motiváló videókat nézhetsz, melyek egyrészt plusz energiával látnak el, másrészről pedig át fognak segíteni az esetleges mélypontokon