Szeretnénk levenni a szervezéssel járó terheket a válladról és egyszerűsíteni az ehhez kötődő folyamatokat, méghozzá egyetlen weboldal segítségével. A Tréning24.hu Magyarország első közösségi oktatási portálja, mely közelebb hozza egymáshoz az oktatókat, trénereket és a tudásra szomjazókat. Az oktatók rendezettebb körülmények között szervezhetik tréningjeiket, míg a tanulni vágyók könnyebben, egyszerűbben és egy helyen találhatják meg a számukra legmegfelelőbb tréninget, képzést.

Ahhoz, hogy a rendszer minden előnyét kiélvezhesd szeptember 6-án workshopot tartunk trénerek, oktatók számára, “Hogyan lehet teltházas képzésed?” címmel, ahol alaposan bemutatjuk a szolgáltatásunk előnyeit és tippeket adunk arra, hogyan töltheted meg tréningjeidet, workshopjaidat segítségével. Trénerként így tudásodat sokkal több embernek adhatod át, valamint a bevételeid is folyamatosan növekedni fognak.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amihez kérlek kattints ide és foglald le a helyedet időben: https://trening24.hu/marketing/online-marketing/bemutatkozik-a-trening24-5